Kansloos! McGregor bespot overleden vader Khabib Nurmagomedov?
Home / Nieuws / Kansloos! McGregor bespot overleden vader Khabib Nurmagomedov?

Kansloos! McGregor bespot overleden vader Khabib Nurmagomedov?

Conor McGregor lijkt social media als zijn arena te gebruiken nu hij met een gebroken enkel thuis zit. De Ier valt oude en nieuwe rivalen aan en men vraagt zich af waar het heen gaat. Nu lijkt het of McGregor de overleden vader van voormalig UFC-kampioen en aartsvijand op de korrel.

Hoewel de onlangs verwijderde post van McGregor op sociale media Abdulmanap Nurmagomedov, de overleden vader en oude trainer van Khabib Nurmagomedov, niet rechtstreeks vermeldt, is het vrij moeilijk om te denken dat de Ier naar iets anders verwees.

Overleden

Maandag laat in de nacht ging McGregor naar Twitter om een ​​eenvoudig bericht te plaatsen dat sindsdien is verwijderd: ,,Covid is goed en vader is slecht?”, schreef de Ier. Abdulmanap stierf vorig jaar juli nadat hij positief testte op COVID-19. Vervolgens een hartaanval kreeg die hem dwong een spoedbypass operatie te ondergaan. Hij was 57 jaar oud.

De verklaring lijkt een duidelijke verwijzing te zijn naar de post van Nurmagomedov eerder deze maand, na het hoofdevenement van UFC 264, waar Dustin Poirier een TKO in de eerste ronde scoorde op McGregor toen het linkerbeen van de voormalige UFC-kampioen in twee divisies brak, waardoor hij niet in staat was om doorgaan met.

,,Goed verslaat altijd het kwaad. Heel blij voor Dustin Poirier. Ik hoop dat je de titel aan het einde van het jaar krijgt”, schreef Khabib.

Bekijk ook

⚠️ Glory verplaatst Verhoeven vs Overeem persconferentie van maandag

De GLORY Collision 3 Rico Verhoeven vs Alistair Overeem persconferentie is verplaatst naar

Dikke bonus! UFC’er Smith SPEKT rekening met winst op Spann

Anthony Smith nam het afgelopen nacht op tegen Ryan Spann

‘Ongelijke strijd!’ Boksreus MEPT armworstel icoon ‘KO’ (video)

De ongelijke strijd verliep zoals voorspelt

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page