Kansloos! McGregor bespot overleden vader Khabib Nurmagomedov? Nieuws
Nieuws

Kansloos! McGregor bespot overleden vader Khabib Nurmagomedov?

Kansloos! McGregor bespot overleden vader Khabib Nurmagomedov?

Hoewel de onlangs verwijderde post van McGregor op sociale media Abdulmanap Nurmagomedov, de overleden vader en oude trainer van Khabib Nurmagomedov, niet rechtstreeks vermeldt, is het vrij moeilijk om te denken dat de Ier naar iets anders verwees.

Overleden

Maandag laat in de nacht ging McGregor naar Twitter om een ​​eenvoudig bericht te plaatsen dat sindsdien is verwijderd: ,,Covid is goed en vader is slecht?", schreef de Ier. Abdulmanap stierf vorig jaar juli nadat hij positief testte op COVID-19. Vervolgens een hartaanval kreeg die hem dwong een spoedbypass operatie te ondergaan. Hij was 57 jaar oud.

Kansloos! McGregor bespot overleden vader Khabib Nurmagomedov?

De verklaring lijkt een duidelijke verwijzing te zijn naar de post van Nurmagomedov eerder deze maand, na het hoofdevenement van UFC 264, waar Dustin Poirier een TKO in de eerste ronde scoorde op McGregor toen het linkerbeen van de voormalige UFC-kampioen in twee divisies brak, waardoor hij niet in staat was om doorgaan met.

,,Goed verslaat altijd het kwaad. Heel blij voor Dustin Poirier. Ik hoop dat je de titel aan het einde van het jaar krijgt", schreef Khabib.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws