'Conor McGregor's kansloze gedrag is een schreeuw om hulp' Nieuws
Nieuws

'Conor McGregor's kansloze gedrag is een schreeuw om hulp'

'Conor McGregor's kansloze gedrag is een schreeuw om hulp'

Voormalige UFC-kampioen Daniel Cormier belde onmiddellijk met Nurmagomedov nadat McGregor 'de grens overschreed' met de inmiddels verwijderde tweet. De recente Twitter-aanval van McGregor op de overleden vader van Nurmagomedov viel niet goed bij Cormier.

Maandag plaatste McGregor een bericht op Twitter dat gericht leek te zijn aan de vader van Nurmagomedov, Abdulmanap Nurmagomedov, die afgelopen juli overleed nadat hij positief had getest op COVID-19. De nu verwijderde tweet luidde: "Covid is goed en vader is slecht?"

'Conor McGregor's kansloze gedrag is een schreeuw om hulp'

Dit doe je gewoon niet

Hoewel Nurmagomedov de berichten van McGregor zelf misschien kan negeren, blijven zijn fans de Ier steunen, ongeacht het bericht, wat Cormier verbijstert. ,,Eerlijk gezegd, als Conor dat soort dingen doet, is het moeilijk te begrijpen hoe er zoveel mensen zijn die dat soort gedrag ondersteunen", zei Cormier. ,,Ik denk dat als dat soort dingen worden gezegd, ik denk dat het een schreeuw om hulp is."

Cormier, een zeer goede vriend van Nurmagomedov, maakte bezwaar tegen de aanval en zei dat McGregor te ver was gegaan met zijn onzin.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws