McGregor vs Diaz 3 gevecht buiten de UFC! 'Geld 50/50 verdelen' Nieuws
Nieuws

McGregor vs Diaz 3 gevecht buiten de UFC! 'Geld 50/50 verdelen'

McGregor vs Diaz 3 gevecht buiten de UFC! 'Geld 50/50 verdelen'

Conor McGregor en Nate Diaz zouden kunnen proberen om buiten de UFC te vechten, beweert Michael Bisping. Het duo deelde twee epische gevechten in 2016, en vorige week beweerde McGregor dat hun trilogie gevecht "zal gebeuren".

Maar nu het UFC-contract van Diaz eindelijk is afgelopen, zou het langverwachte gevecht buiten de promotie kunnen plaatsvinden. Diaz, 37, versloeg Tony Ferguson zaterdagavond op UFC 279 in Las Vegas. Er wordt algemeen verwacht dat hij de volgende keer zal strijden in een bokswedstrijd tegen Jake Paul (gaat verder onder video).

Voormalig UFC-kampioen Bisping, 43, gelooft dat Diaz zal proberen zoveel mogelijk geld te verdienen - en dat een snelle terugkeer naar de UFC uiteindelijk de beste optie kan zijn. De Brit zei op zijn YouTube-kanaal: "Ik vond dat hij een geweldige toespraak hield, ik vond dat Joe Rogan het interview heel, heel goed had afgehandeld.

Beer op de weg

Ook zegt Bisping dat een derde gevecht tussen McGregor en Diaz buiten de UFC zal plaatsvinden. De winst zou eerlijk verdeelt worden tussen de twee, maar er is een grote beer op de weg. "Het probleem is dat Conor McGregor onder contract staat bij de UFC", zegt Bisping.

,,Ik weet op dit moment niet wat de status van zijn contract is, maar hij staat onder contract en ze gaan hem waarschijnlijk nog een sensationeel contract aanbieden omdat Conor de meeste mensen binnenhaalt."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws