Conor McGregor uit felle kritiek op UFC concurrent Bellator Nieuws
Nieuws

Conor McGregor uit felle kritiek op UFC concurrent Bellator

Conor McGregor uit felle kritiek op UFC concurrent Bellator

Conor McGregor reageerde donderdag op een twitter bericht van MMA-vechtster Sinead Kavanagh die bij Bellator onder contract staat, poste; "Vechters zijn bereid om een covid-test te doen, wat dacht je van een pre-wedstrijd drugtest, " aldus Kavanagh.

McGregor was er als de kippen bij om zijn commentaar te verschaffen; "Het is gek voor woorden dat Bellator MMA nog steeds niet over een prestatie verhogend drugs testsysteem beschikt. Het is lang geleden dat de organisatie een gerenommeerde testinstantie inschakelde om zijn schone atleten veilig te houden," zeg de UFC vechter.

Meten met twee maten

De UFC heeft de beschikking tot USADA die de atleten van de organisatie tijdens de competitie en in de tussentijdse pauzes veel test. Wat opvalt is dat in 2014 McGregor ook geen spaan heel liet van de USADA. Dit was investeerders verband met zijn wedstrijd tegen Jose Aldo. Deze klaagde bij nacht en ontij zijn bed uit te moeten om een test te doen.

Hij werd door McGregor beschuldigt van het doen van fake tests. "Het is bijna alsof hij moet zeggen: 'Kijk, ik doe het! Ik poseer voor een foto. Kijk, ik heb het gedaan, ik zei toch dat ik het zou doen.' vanwege het fiasco dat de laatste keer plaatsvond dat ze de politie belden en ze de man die kwam om de test af te leggen, arresteerden en de pis-test door het toilet gooiden en zo, " zei McGregor destijds.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws