Conor McGregor uit felle kritiek op UFC concurrent Bellator
Home / Nieuws / Conor McGregor uit felle kritiek op UFC concurrent Bellator

Conor McGregor uit felle kritiek op UFC concurrent Bellator

UFC ster Conor McGregor vindt dat Bellator MMA, de concurrent van de organisatie waar hij voor vecht eens iets moet gaan doen met dopingtesten.

Conor McGregor reageerde donderdag op een twitter bericht van MMA-vechtster Sinead Kavanagh die bij Bellator onder contract staat, poste; “Vechters zijn bereid om een covid-test te doen, wat dacht je van een pre-wedstrijd drugtest, ” aldus Kavanagh.

McGregor was er als de kippen bij om zijn commentaar te verschaffen; “Het is gek voor woorden dat Bellator MMA nog steeds niet over een prestatie verhogend drugs testsysteem beschikt. Het is lang geleden dat de organisatie een gerenommeerde testinstantie inschakelde om zijn schone atleten veilig te houden,” zeg de UFC vechter.

Meten met twee maten

De UFC heeft de beschikking tot USADA die de atleten van de organisatie tijdens de competitie en in de tussentijdse pauzes veel test. Wat opvalt is dat in 2014 McGregor ook geen spaan heel liet van de USADA. Dit was investeerders verband met zijn wedstrijd tegen Jose Aldo. Deze klaagde bij nacht en ontij zijn bed uit te moeten om een test te doen.

Hij werd door McGregor beschuldigt van het doen van fake tests. “Het is bijna alsof hij moet zeggen: ‘Kijk, ik doe het! Ik poseer voor een foto. Kijk, ik heb het gedaan, ik zei toch dat ik het zou doen.’ vanwege het fiasco dat de laatste keer plaatsvond dat ze de politie belden en ze de man die kwam om de test af te leggen, arresteerden en de pis-test door het toilet gooiden en zo, ” zei McGregor destijds.

Bekijk ook

Badr lijnrecht tegenover Overeem: 'Ik domineerde elk gevecht, pas maar op'

Badr lijnrecht tegenover Overeem: ‘Ik domineerde elk gevecht, pas maar op’ (video)

Op de vraag hoe het er zaterdag aan toe zal gaan

Joshua vs Fury officieel afgelast! 'Promotor pissed off'

Joshua vs Fury officieel afgelast! ‘Promotor pissed off’

Tyson Fury vs Anthony Joshua wedstrijd officieel in de prullenbak is beland

'Bekfist op je smoel!' Ruzie uitgevochten in strijder stijl | video

‘Bekfist op je smoel!’ Ruzie uitgevochten in strijder stijl | video

Een backfist is een geducht wapen in veel vechtsporten

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page