CONOR MCGREGOR: 'Rematch Poirier opwarmer voor Pacquiao' Nieuws
Nieuws

CONOR MCGREGOR: 'Rematch Poirier opwarmer voor Pacquiao'

CONOR MCGREGOR: 'Rematch Poirier opwarmer voor Pacquiao'

Maandagavond plaatste Dustin Poirier een bericht op twitter waarin hij stelde dat Conor McGregor hem als opwarmer ziet voor het boksgevecht met Manny Pacquiao. McGregor reageerde later dat dit inderdaad zo is.

"Correct. Southpaw box-stijl. Blijf mijn MMA-vaardigheden aanscherpen met wat zware concurrentie, terwijl ik mijn Manny wedstrijdvoorbereiding doe. Het is niet gemakkelijk om tussen beide sporten heen en weer te gaan en dan weer terug te keren naar de ene sport. Ik wil gewoon scherp blijven jongens, dat is alles. Het is meest eerlijk, "aldus McGregor in zijn post.

Datum ligt op de plank

De gedachtengang van McGregor is begrijpelijk, afschakelen van de ene naar de andere vechtstijl is niet makkelijk. Maandag kondigde Pacquiao aan dat hij getekend heeft bij hetzelfde management als McGregor, Paradigm Sports. Dit maakt dat een datum voor een match dichterbij is.

McGregor heeft niet meer gevochten sinds hij Donald Cerrone versloeg bij UFC 246 in slechts 40 seconden. Daarna ging hij voor de zoveelste keer met pensioen maar bleef doortrainen. De rematch met Poirier moet wel in 2020 nog plaatsvinden, zodat hij in 2021 kan boksen tegen Pacquiao.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws