CONOR MCGREGOR: ‘Rematch Poirier opwarmer voor Pacquiao’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / CONOR MCGREGOR: ‘Rematch Poirier opwarmer voor Pacquiao’

CONOR MCGREGOR: ‘Rematch Poirier opwarmer voor Pacquiao’

UFC ster Conor McGregor bevestigt dat zijn rematch met Dustin Poirier is bedoeld als voorbereiding op bokslegende Manny Pacquiao.

Maandagavond plaatste Dustin Poirier een bericht op twitter waarin hij stelde dat Conor McGregor hem als opwarmer ziet voor het boksgevecht met Manny Pacquiao. McGregor reageerde later dat dit inderdaad zo is.

“Correct. Southpaw box-stijl. Blijf mijn MMA-vaardigheden aanscherpen met wat zware concurrentie, terwijl ik mijn Manny wedstrijdvoorbereiding doe. Het is niet gemakkelijk om tussen beide sporten heen en weer te gaan en dan weer terug te keren naar de ene sport. Ik wil gewoon scherp blijven jongens, dat is alles. Het is meest eerlijk, “aldus McGregor in zijn post.

Datum ligt op de plank

De gedachtengang van McGregor is begrijpelijk, afschakelen van de ene naar de andere vechtstijl is niet makkelijk. Maandag kondigde Pacquiao aan dat hij getekend heeft bij hetzelfde management als McGregor, Paradigm Sports. Dit maakt dat een datum voor een match dichterbij is.

McGregor heeft niet meer gevochten sinds hij Donald Cerrone versloeg bij UFC 246 in slechts 40 seconden. Daarna ging hij voor de zoveelste keer met pensioen maar bleef doortrainen. De rematch met Poirier moet wel in 2020 nog plaatsvinden, zodat hij in 2021 kan boksen tegen Pacquiao.

Bekijk ook

BREAKING: Holyfield (58) maakt rentree tegen laatste tegenstander van Mike Tyson

Aanvankelijk zou Holyfield volgende maand tegen Mike Tyson vechten

Topvechter Silva over dood DMX: ‘ik ben er kapot van’

Anderson Silva, de UFC-legende raakte in de war na de dood van zijn vriend DMX

Viking scheids laat vechter vliegen door de UFC-kooi

Terwijl De Castro al buiten westen lag op het canvas en Danho leek de zaak verder af te willen maken

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page