Manny Pacquiao tekent bij management Conor McGregor en Rico Verhoeven Nieuws
Nieuws

Manny Pacquiao tekent bij management Conor McGregor en Rico Verhoeven

Manny Pacquiao tekent bij management Conor McGregor en Rico Verhoeven

Manny Pacquiao is toegevoegd aan de gelederen van Paradigm Sports, het bedrijf wat de grootste namen uit de vecht en sportwereld onder zich heeft. Met het aansluiten bij Paradigm Sports lijkt een stap naar een bokswedstrijd met UFC ster Conor McGregor niets in de weg te staan voor Pacquiao.

Eerder poste The Mac Life een website gekoppeld aan McGregor op zondag dat er groot nieuws aan zou komen. Gespeculeerd wordt dat dit wel eens de aankondiging betreft voor de bokswedstrijd tussen Pacquiao en McGregor. Eerder was McGregor al eens te zien tegenover een andere bokslegende Floyd Mayweather.

Boksen of MMA

Paradigm Sports, die veel topatleten vertegenwoordigd heeft Pacquiao op haar sporterspagina onder MMA toegevoegd. Of dit erop duidt dat een gevecht met McGregor eventueel geen bokswedstrijd zal zijn laat zich vooralsnog raden. Het management bureau heeft ook bekende Nederlandse vechters onder zich.

GLORY Wereldkampioenen Rico Verhoeven, Robin van Roosmalen staan op het rooster. Maar ook voormalig UFC kampioene en huidig Bellator Kampioen Cris Cyborg, UFC kampioen Israel Adesanya zijn er terug te vinden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws