'Conor McGregor is De Muhammad Ali van de UFC'
Home / Nieuws / ‘Conor McGregor is De Muhammad Ali van de UFC’

‘Conor McGregor is De Muhammad Ali van de UFC’

'McGregor is De Muhammad Ali van de UFC'

Katie Taylor, een van Ierlands grootste vechtsport sterren is van mening dat McGregor in zijn land niet het respect krijgt dat hij verdient. Sterker nog de Ierse ster zou de Muhammad Ali van de UFC zijn.

De ongeslagen bokskampioen Taylor doet haar uitspraken in een recent interview tijdens The MMA Hour. Taylor sprak over haar vriendschap met McGregor en betreurde ze het feit dat de voormalige UFC-kampioen niet de waardering in Ierland krijgt voor zijn prestaties in de MMA-kooi (lees verder onder video).

Tijdes het interview zegt Taylor; ,,Ik heb hem na het Dustin Poirier gevecht een bericht gestuurd, gewoon om echt wat bemoedigende woorden te bieden,” zei Taylor. ,,Hij is altijd een fantastische steun voor me geweest, maar ik denk dat hij gewoon iemand is die de sport echt heeft overstegen. “

Controverse alom

,,Hij is voor mij de Muhammad Ali van de UFC. Hij is gewoon een fantastische atleet. Een groot zakenman ook. Maar wat hij heeft gedaan in de sport en de UFC is absoluut ongelooflijk, en ik denk niet dat hij krijgt hier in Ierland wat wel zo zou moeten zijn. “

De reputatie van McGregor in Ierland is complex. De UFC-superster is zowel een populair als een controversieel figuur in zijn geboorteland na een reeks incidenten buiten de MMA-kooi. Zo werd hij beschuldigt van seksueel geweld en werd in de afgelopen jaren een aantal keer gearresteerd.

Bekijk ook

Mohammed Boutasaa in ONE Titel strijd op 21 oktober! 'Beste rivaal tot nu toe'

Mohammed Boutasaa in ONE Titel strijd op 21 oktober! ‘Beste rivaal tot nu toe’

Mohammed Boutasaa, is tot nu toe ongeslagen

Tiet voor wat anders! UFC Vechtster trucje met borsten | video

Tiet voor wat anders! UFC Vechtster trucje met borsten | video

Zij gaf haar volgers op Instagram een ​​kleine demonstratie

Badr Hari vs. Alistair Overeem! 'Wordt het de laatste ronde?'

Badr vs. Overeem! ‘Wordt het de laatste ronde?’

De twee vechters, respectievelijk 37 en 42 jaar oud

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page