Conor McGregor geeft verkeerd advies! 'Dik geld verloren'
Home / Nieuws / Conor McGregor geeft verkeerd advies! ‘Dik geld verloren’

Conor McGregor geeft verkeerd advies! ‘Dik geld verloren’

Woede over slechte wedtip Conor McGregor! 'Dik geld verloren'

Conor McGregor de voormalige UFC kampioen kan ook wel eens verkeerd advies geven. Afgelopen weekend adviseerde de Ier om geld in te zetten op de wedstrijd tussen Israel Adesanya en Alex Pereira.

Omdat UFC 281 een van de grootste evenementen van het jaar was, stroomden gokfans massaal naar hun verschillende websites en bookmakers om weddenschappen te plaatsen. McGregor gaf het advies om dik geld in te zetten op Adesanya, deze verloor voor de derde keer van Pereira.

Niet aan zien komen

De reden dat het gevecht tussen Adesanya en Pereira veel aandacht kreeg, was te wijten aan het feit dat Pereira eerder twee keer had gewonnen van de middengewicht kampioen in het kickboksen. Desondanks waren veel mensen van mening dat Adesanya zeker zou winnen, waaronder niemand minder dan McGregor zelf.

Voorafgaand aan het gevecht plaatste de Ier op zijn Instagram een ​​bericht dat duidelijk was bedoeld als advertentie voor de officiële gokpartner van de UFC, Draft Kings. Hier merkte hij op dat hij voor Adesanya koos om zijn titel tegen Pereira te behouden.

Kan altijd fout gaan

Iedereen die wel naar zijn advies luisterde, bleef echter teleurgesteld achter nadat Pereira het ondenkbare deed door een late vijfde ronde TKO te scoren in een gevecht dat hij verloor op de scorekaarten van de jury. Boze fans die het advies van hun idool McGregor volgde uitten hun woede op social media.

,,Dit is gewoon een voorbeeld van hoe, ongeacht hoeveel je denkt te weten over MMA of hoe sommige gevechten zullen verlopen, niets ooit een garantie is in deze sport”, zegt een gok specialist. Zelfs Mystic Mac zelf zag de uitkomst van Adesanya vs Pereira niet aankomen.

Bekijk ook

Rematch Nabiyev vs Semeleer! 'Laat ze nog een keer vechten'

Rematch Nabiyev vs Semeleer! ‘Laat ze nog een keer vechten’

Vrijwel direct bood Semeleer....

Jake Paul biedt UFC's Pimblett nieuwe datum voor 1 miljoen gevecht aan

Jake Paul biedt UFC’s Pimblett nieuwe datum voor 1 miljoen gevecht aan

De inzet is $ 1 miljoen als Pimblett wint

3 miljoen voor Cyborg vs. Harrison supergevecht! 'Rolls Royce als bonus'

3 miljoen voor Cyborg vs. Harrison supergevecht! ‘Rolls Royce als bonus’

Het is duidelijk dat de PFL wil dat Cris Cyborg

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page