🎥 UFC-ster Conor McGregor gaat af als een gieter na stoer doen: 'Niet eens voorbij de 1' Nieuws
Nieuws

🎥 UFC-ster Conor McGregor gaat af als een gieter na stoer doen: 'Niet eens voorbij de 1'

🎥 UFC-ster Conor McGregor gaat af als een gieter na stoer doen: 'Niet eens voorbij de 1'

Conor McGregor, die al meer dan twee jaar niet in de UFC heeft gevochten, blijft de aandacht trekken met zijn buiten-de-Octagon capriolen. Onlangs verscheen er een video waarin McGregor de stootmachine probeerde te verslaan, wat hilarische reacties van fans op sociale media veroorzaakte.

Na maanden van speculatie over zijn terugkeer, heeft Conor McGregor eindelijk deelgenomen aan de dopingtests van USADA. Hij beweerde een monster te hebben ingeleverd bij UFC's liaison met USADA, Jeff Novitzky. Tegelijkertijd had hij wat plezier, wat de aandacht van fans trok.

McGregor, bekend om zijn krachtige stoten, probeerde zijn slagkracht te testen door de boksmachine te gebruiken tijdens een avondje uit met vrienden. Helaas leverde zijn poging niet het gewenste resultaat op, aangezien de boksmachine slechts 1 Newton aangaf.

Boksmachine verslaat Conor McGregor

De Ierse vechter maakte er een grapje van en beweerde de machine te hebben vernietigd voordat hij wegliep met een gevoel van voldoening. Fans reageerden echter met humor op zijn mislukte poging en plaagden McGregor over zijn score.

Hoewel het een komische noot toevoegt aan McGregor's verhaal, is het belangrijk op te merken dat hij mogelijk een terugkeer naar de UFC overweegt. UFC-legende Chael Sonnen suggereerde dat McGregor misschien blufte over het indienen van een monster, maar het lijkt erop dat de Ier werkt aan een mogelijke terugkeer, mogelijk tijdens UFC 300.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws