'Connor' McGregor opgepakt voor drugshandel, imitator Nye ontmaskert Nieuws
Nieuws

'Connor' McGregor opgepakt voor drugshandel, imitator Nye ontmaskert

'Connor' McGregor opgepakt voor drugshandel, imitator Nye ontmaskert

Mark Nye, wordt ervan beschuldigd drugs te verkopen terwijl hij zich voordeed als een de beroemde UFC-vechter Conor McGregor. De man wordt ervan beschuldigd de Ierse superster te imiteren terwijl hij in drugs handelde. En toegegeven de onverlaat lijkt als twee druppels water op de notoire Ier.

De nep McGregor (34) zit inmiddels gevangen wegens de handel in drugs. Volgens de Surrey heeft politie Nye onlangs geprobeerd zich voor te doen als de vechter terwijl hij drugs verkocht. De Brit is is veroordeeld tot 2 jaar en 9 maanden achter de tralies.

Net echt

Nye werd op 11 februari door agenten in Stanwell opgepakt en werd vastgehouden nadat hij had geprobeerd drugs en twee mobiele telefoons die hij bij zich had weg te gooien. Toen hij werd aangehouden vertelde hij de politie dat zijn naam ‘Connor’ was, (de echte McGregor heet Conor met één 'n' in zijn naam. red.) Ook had de 'neppert' een paar honderd visitekaartjes, deze gebruikte hij om zijn drugs te verkopen onder de naam ‘McGregor Enterprise’.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws