KNOKKEN: McGregor koopt kroeg, slachtoffer krijgt verbod Nieuws
Nieuws

KNOKKEN: McGregor koopt kroeg, slachtoffer krijgt verbod

KNOKKEN: McGregor koopt kroeg, slachtoffer krijgt verbod

Conor McGregor koopt een pub waar hij een oude man een klap in het gezicht heeft gegeven omdat deze een glas whisky weigerde. De whiskey was van het eigen merk van de UFC-superster maar de man wilde er niet aan, wat resulteerde in geweld van de zijde van McGregor.

De Ierse nieuwssite The Currency meldt dat Conor McGregor bezig is met het kopen van de Marble Arch pub in Drimnagh, Dublin, Ierland. McGregor haalde de krantenkoppen in 2019, toen er een video opdook over een woordenwisseling tussen McGregor en een andere bezoeker in de kroeg.

Slachtoffer komt er niet in

De woordenwisseling escaleerde al snel en McGregor werd beschuldigd van mishandeling, de Ier moest €1.000 boete betalen. Echter trof hij met het slachtoffer een financiële regeling en werd de zaak afgedaan. De Ier bood publiekelijk zijn excuses aan destijds; ,,Ik had het mis", zei McGregor in een verklaring nadat hij formeel was beschuldigd van mishandeling. ,,Die man verdiende het om van zijn tijd in de kroeg te genieten zonder dat het zo eindigde."

Met de aankoop van de pub zou 2 miljoen euro gemoeid zijn, een peuleschil voor McGregor die inmiddels multimiljonair is geworden. McGregor lijkt het nieuws over de aankoop te bevestigen en suggereerde ook dat de man die hij sloeg de toegang zal worden geweigerd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws