KNOKKEN: McGregor koopt kroeg, slachtoffer krijgt verbod – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KNOKKEN: McGregor koopt kroeg, slachtoffer krijgt verbod

KNOKKEN: McGregor koopt kroeg, slachtoffer krijgt verbod

Na knokpartij: McGregor koopt kroeg, slachtoffer krijgt verbod

Conor McGregor koopt een pub waar hij een oude man een klap in het gezicht heeft gegeven omdat deze een glas whisky weigerde. De whiskey was van het eigen merk van de UFC-superster maar de man wilde er niet aan, wat resulteerde in geweld van de zijde van McGregor.

De Ierse nieuwssite The Currency meldt dat Conor McGregor bezig is met het kopen van de Marble Arch pub in Drimnagh, Dublin, Ierland. McGregor haalde de krantenkoppen in 2019, toen er een video opdook over een woordenwisseling tussen McGregor en een andere bezoeker in de kroeg.

Slachtoffer komt er niet in

De woordenwisseling escaleerde al snel en McGregor werd beschuldigd van mishandeling, de Ier moest €1.000 boete betalen. Echter trof hij met het slachtoffer een financiële regeling en werd de zaak afgedaan. De Ier bood publiekelijk zijn excuses aan destijds; ,,Ik had het mis”, zei McGregor in een verklaring nadat hij formeel was beschuldigd van mishandeling. ,,Die man verdiende het om van zijn tijd in de kroeg te genieten zonder dat het zo eindigde.”

Met de aankoop van de pub zou 2 miljoen euro gemoeid zijn, een peuleschil voor McGregor die inmiddels multimiljonair is geworden. McGregor lijkt het nieuws over de aankoop te bevestigen en suggereerde ook dat de man die hij sloeg de toegang zal worden geweigerd.

Bekijk ook

Afgedankte UFC’er Sanchez niet welkom bij Bellator MMA

Diego Sanchez zijn dagen in het MMA-vechten lijken te zijn geteld.

IDIOTEN: ‘Floyd, Paul, DILDO Danis en alle andere zijn circus artiesten’

Michael Bisping heeft geen goed woord over voor Floyd Mayweather, Logan en Jake Paul, Dillon Danis en alle andere 'idioten'

‘Stop toch’: Sexy vechter Dandois flink onder vuur

Cindy Dandois, de Belgische MMA-vechter en schooljuf ligt flink onder vuur voor haar prestatie afgelopen nacht

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page