Commentaar op K-1 Legende Sem Schilt zijn arbiter kwaliteiten Nieuws
Nieuws

Commentaar op K-1 Legende Sem Schilt zijn arbiter kwaliteiten

Commentaar op K-1 Legende Sem Schilt zijn arbiter kwaliteiten

Sem Schilt een van de beste vechters allertijden stond gisteren in de ring. Niet om te knokken maar als scheidsrechter tijdens de Dynamite Fighting Show. Schilt scheidsrechterde onder ander de partij Romania vs. Russia: Florin Lambagiu (Rambo) versus Andrei Chekhonin.

Niet alleen Schilt kreeg commentaar, maar ook de mensen die verslag deden over de wedstrijd in het Engels en de jury werd niet gespaard. Op social media kwetterden de fans er aardig op los en diverse media waren ook niet echt te spreken over het geheel.

Watskebeurt

Onze redactie werd via mail geattendeerd op het evenement; ,,Jullie zou dit gevecht moeten zien (Florin Lambagiu (Rambo) versus Andrei Chekhonin). Het was een van de grootste gevechten in het middengewicht buiten Glory", aldus de anonieme zender. ,,Wat vinden jullie van het optreden van Semmy Schilt? Sommigen zeggen dat hij net zo slecht was als de jury en de manipulerende lokale commentatoren die commentaar gaven in het Engels."

Bekijk de bovenstaande video, waar onze redactie ieder geval neutraal naar heeft gekeken en geen oordeel zal vellen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws