Poirier voelt zich bedreigd door McGregor: 'Ik maak je dood' Nieuws
Nieuws

Poirier voelt zich bedreigd door McGregor: 'Ik maak je dood'

Poirier voelt zich bedreigd door McGregor: 'Ik maak je dood'

Dustin Poirier voelt zich zwaar bedreigd door een in zijn ogen losgeslagen Ierse UFC-ster Conor McGregor. De laatste brak zijn enkel in de wedstrijd afgelopen nacht met Poirier, maar de Ier had adrenaline genoeg om zijn rivaal flink te bedreigen.

Tijdens de persconferentie na afloop van UFC 264 welke plaatsvond in de T-Mobile Arena (Las Vegas), sprak Poirier zijn zorgen uit. ,,Hij (McGregor) zat daar op de mat en vertelde me dat hij me ging vermoorden. Wat ben je aan het doen bro?!", zegt Poirier die duidt dat de Ier een pistool gebaar naar het hoofd maakte.

Onzin gedoe

,,Ik hoop echt dat dit op camera staat, dit kan je toch niet maken die gast is gestoord", zegt een zichtbaar aangedane Poirier. Dit was het derde gevecht tussen Poirier en McGregor waarvan de Ier er n u twee verloren heeft. McGregor maakte aan het einde van de partij nog wel even duidelijk dat het gevecht gestopt werd door een arts.

Echter lijkt het toch echt een TKO verlies omdat er geen arts aan te pas kwam en de bel die het einde van de ronde inluidde al ws gegaan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws