Coach Conor McGregor trainde Will Smith: 'Wat een super klap' Nieuws
Nieuws

Coach Conor McGregor trainde Will Smith: 'Wat een super klap'

Coach Conor McGregor trainde Will Smith: 'Wat een super klap'

Will Smith heeft getraind met Conor McGregor-coach John Kavanagh, die 'super onder de indruk' was van zijn MMA-vaardigheden. Smith maakte wereldnieuws afgelopen nacht door komediant Chris Rock een mep te verkopen.

De komediant dacht grappig te zijn door een slechte grap te maken over de vrouw van Smith. Deze lijdt aan een haarziekte en daar maakte Rock een toespelling op. Dit resulteerde dat Smith op Rock afliep en hem een stevige bitch slap gaf.

UFC-baas Dana White was erg onder de indruk en complimenteerde Smith met de uithaal. Nu blijkt dat Smith heeft getraind met de hoofdtrainer van UFC-ster McGregor en deze onder de indruk was, komen de verhalen los.

Enorme fan

,,Ik was in Dubai aan het trainen met Conor en zijn mensen (Smith. red.), waren op de hoogte dat wij er waren. Er werd gevraagd of ik geïnteresseerd zou zijn in een training sessie met Will Smith wilde doen? Absoluut zei ik. Ik ben een enorme fan, ik kon het niet geloven", zegt Kavanagh.

,,Waarschijnlijk mijn favoriete onderdeel was dat we een MMA-gevecht nabootsten. En dat hij tussen de rondes door gaat zitten, net zoals een vechter zou doen en ik zit aan zijn zijde en hem advies in het oor geef." Het trainen is Smith, 53, niet helemaal vreemd. De acteur is opgeleid om de legendarische bokser Muhammad Ali te spelen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws