Will Smith slaat Chris Rock bij Oscar's: UFC-baas blij (video) Nieuws
Nieuws

Will Smith slaat Chris Rock bij Oscar's: UFC-baas blij (video)

Will Smith slaat Chris Rock bij Oscar's: UFC-baas blij (video)

Will Smith zorgde voor een heftig moment op het Oscarpodium afgelopen nacht door Chris Rock een mep te verkopen. Het schokkende moment was niet voor iedereen negatief, zo reageerde UFC-vechtbaas Dana White enthousiast.

Het was wel even heftig om te zie dat Rock die beledigingen uitte richting de vrouw van Smith een dikke klets kreeg. Uit ongecensureerde beelden blijkt dat Smith woest was. Deze liep naar het podium en verkocht Rock een dikke soejang.

,,Eindelijk Oscars-show die het bekijken waard is. En Chris Rock heeft een stalen kin", schreef een enthousiaste UFC baas Dana White op twitter. Rock grapte over het haar van de vrouw Smith. Deze heeft een haar ziekte. De grap van Rock kwam niet goed aan en kreeg hij de kletsert.

Ook UFC-vechter Conor McGregor ziet het wel zitten als Smith bij organisatie zou tekenen. En ziet een rol voor de Fresh Prince of Bell Air in de komende film over het leven van de Ier weggelegd.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws