Chaos! Spiderman slaat iedereen kapot in supermarkt (video) Nieuws
Nieuws

Chaos! Spiderman slaat iedereen kapot in supermarkt (video)

Chaos! Spiderman slaat iedereen kapot in supermarkt (video)

Een man verkleed als Spiderman en een als Ali G veroorzaakte totale chaos in een winkel in Londen. Met als gevolg zes gewonden en vijf arrestaties door de politie.

Misselijkmakende beelden van een vechtpartij in een Asda-winkel laten zien dat personeel wordt aangevallen door een groep in verkleed kostuums. Op clips die in de Clapham Junction-winkel zijn gemaakt, is te zien hoe stoten worden uitgedeeld. Terwijl geweld zich ontvouwt voor de ogen van geschokte shoppers.

Wat een eikels

Zes mensen raakten gewond bij het incident, waarbij een man in een Spider Man-outfit herhaaldelijk uithaalde naar werknemers, waaronder een vrouwelijk personeelslid dat tegen de grond werd geslagen. In een andere gruwelijke scène werd een man in een rolstoel met een zwaar voorwerp op het hoofd geslagen en door twee mannen geslagen, waardoor hij omviel.

Geschokte toeschouwers dachten aanvankelijk dat het een grap op sociale media was. Toen de groep, waaronder ook een man verkleed als Ali G en een andere als Batman, een beveiligingsbeambte op de werkvloer confronteerde escaleerde de boel.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws