Boze UFC'er: 'Blijft POEP praten en ik sla je op je bek' Nieuws
Nieuws

Boze UFC'er: 'Blijft POEP praten en ik sla je op je bek'

Boze UFC'er: 'Blijft POEP praten en ik sla je op je bek'

Als onderdeel van zijn training deed Strickland oefeningen met Sanchez, een BJJ-wereldkampioen die een staande armlock probeerde op Strickland. Daar was Strickland niet blij mee en de video waarin hij ruzie maakte met Sanchez ging viraal.

Waar je kinderen bij zijn

Een aantal keyboard warriors ging los op Strickland die geen goed woord over heeft over het commentaar. ,,Als je voor mij zou staan, en die shit tegen mij zegt, zal ik je op je bek slaan. Ik zou je in je verdomde gezicht blijven slaan. Ik ben een kooivechter, dit is wat ik verdomme doe", zegt Strickland op Instagram.

,,Ik hou ervan mensen pijn te doen', zei Strickland. Schrik niet van wat ik heb gedaan. Schrik van jezelf. Eigenlijk, als je je verdomde mond wilt laten lopen, niet op het internet, moet je naar me toe komen. Doe het persoonlijk en breng je verdomde kinderen mee. Dus nadat ik je op je mond sla, kunnen ze kijken hoe ik hun verdomde laffe vader sla, en misschien kunnen ze een lesje leren en geen bitch zijn zoals jij. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws