Boze UFC'er: 'Blijft POEP praten en ik sla je op je bek'
Home / Nieuws / Boze UFC’er: ‘Blijft POEP praten en ik sla je op je bek’

Boze UFC’er: ‘Blijft POEP praten en ik sla je op je bek’

Sean Strickland dreigt ‘keyboard warriors’ na zijn uit de hand gelopen training incident met Orlando Sanchez. De UFC’er een van de top-15 gerangschikte middengewichten in de organisatie, is momenteel aan het trainen voor zijn gevecht deze zomer tegen Uriah Hall.

Als onderdeel van zijn training deed Strickland oefeningen met Sanchez, een BJJ-wereldkampioen die een staande armlock probeerde op Strickland. Daar was Strickland niet blij mee en de video waarin hij ruzie maakte met Sanchez ging viraal.

Waar je kinderen bij zijn

Een aantal keyboard warriors ging los op Strickland die geen goed woord over heeft over het commentaar. ,,Als je voor mij zou staan, en die shit tegen mij zegt, zal ik je op je bek slaan. Ik zou je in je verdomde gezicht blijven slaan. Ik ben een kooivechter, dit is wat ik verdomme doe”, zegt Strickland op Instagram.

,,Ik hou ervan mensen pijn te doen’, zei Strickland. Schrik niet van wat ik heb gedaan. Schrik van jezelf. Eigenlijk, als je je verdomde mond wilt laten lopen, niet op het internet, moet je naar me toe komen. Doe het persoonlijk en breng je verdomde kinderen mee. Dus nadat ik je op je mond sla, kunnen ze kijken hoe ik hun verdomde laffe vader sla, en misschien kunnen ze een lesje leren en geen bitch zijn zoals jij. “

Bekijk ook

UFC knokker Nate Diaz klaagt: ‘Ik wil vechten’

Diaz is lid van de UFC-selectie sinds 2007

‘Rico tegen Jamal de BESTE partij om te maken’ (video)

Er is al veel gezegd en geschreven over de rivaliteit tussen Verhoeven en Ben Saddik.

Snelle actie! Scheids voorkomt bloedbad na ‘KO’ (video)

Een geluk dat de scheids goed bij zijn positieven was

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page