'Motherfucker'! UFC'er mept en trapt trainingsmaat voor het eggie Nieuws
Nieuws

'Motherfucker'! UFC'er mept en trapt trainingsmaat voor het eggie

'Motherfucker'! UFC'er mept en trapt trainingsmaat voor het eggie

Sean Strickland, de bekende UFC-vechter kreeg het flink aan de stok met BJJ-kampioen Orlando Sanchez. De twee die samen aan het trainen waren in voorbereiding van het komende gevecht van Strickland kregen het ruzie na een 'vuile zet' van de Cubaan.

De twee zijn te zien in training terwijl zij beiden overgaan tot een clinch, daar ging het fout. Sanchez paste een armklem toe waardoor Strickland het uitschreeuwde, zich loswrikte en een mep en trap richting de BJJ-kampoen uitdeelde.

Arm naar de klote

Strickland reageerde boos en riep "motherfucker!" De UFC'er bleef vragen "waarom?" en noemde de techniek een klotestreek, terwijl Sanchez beweerde onschuldig te zijn aan opzet en melde maar dat hoort erbij."

Coach Jason Parillo is op de achtergrond te horen en zegt "doe dat niet" terwijl ze ernaar uitkijken om weer te gaan. Na een paar seconden stopte Strickland en zei dat zijn "arm is fucked."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws