Boubaker El Bakouri maakt debuut in K1 World Grand Prix toernooi Japan Nieuws
Nieuws

Boubaker El Bakouri maakt debuut in K1 World Grand Prix toernooi Japan

Boubaker El Bakouri maakt debuut in K1 World Grand Prix toernooi Japan

Boubaker El Bakouri maakt debuut in K1 World Grand Prix toernooi Japan

K-1 Old School vechten

Iedere kickboks fan weet dat de K-1 het meest aantrekkelijke en hardste systeem is om in te vechten. Grote namen gingen El Bakouri al voor zoals Ernesto Hoost, Remy Bonjasky en Sem Schilt om een paar te noemen. El Bakouri krijgt nu de kans zich onder de groten ter aarde te scharen als het op kickboksen aankomt. Daar waar de Nederlandse vechters ooit overheersten wordt de K-1 in Japan nu veelal door Japanse vechters gevuld, El Bakouri vecht onder de Marokkaanse vlag. Dat dit een mooie kans is om op het wereld toneel in de kijker te komen staat buiten kijf. Eerder dit jaar werd Roel Mannaart Wereldkampioen bij de zwaargewichten in de K-1.

Enfusion

El Bakouri is veelal te zien bij Enfusion in de ring en zijn volgende gevecht staat gepland tegen Martin Reeijmeyer op 17 november tijdens Enfusion Glorious Heroes in Groningen. Dat hij nu een uitstap maakt naar de K-1 zegt iets over de kwaliteit van vechters die bij Enfusion in de ring staan. De organisatie staat er om bekend veel talent een podium te geven.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws