Boksster Ebanie Bridges OnlyFans-account nu live! Kijk je mee? Nieuws
Nieuws

Boksster Ebanie Bridges OnlyFans-account nu live! Kijk je mee?

Boksster Ebanie Bridges OnlyFans-account nu live! Kijk je mee?

Ebanie Bridges de Australische boksster heeft een OnlyFans-account gelanceerd en fans maken grapjes dat ze binnen de kortste keren platzak zullen zijn.

Boks-schoonheid Ebanie Bridges heeft aangekondigd dat ze een OnlyFans-account heeft gelanceerd en abonnees ordinaire exclusieve inhoud belooft die nergens anders te zien is. De blonde sexbom staat bekend om het uitkleden tot op haar ondergoed tijdens haar pre-fight wegingen.

Zij bracht het nieuws net voordat ze naar de weegschaal ging in adembenemende doorschijnende lingerie voorafgaand aan haar wedstrijd met mede-Australische Shannon O'Connell vanavond. In een video op Twitter zei Bridges:

Geen spijt

"Ik ben zo opgewonden om aan te kondigen dat ik me bij OnlyFans heb aangesloten, dus nu kun je exclusieve inhoud krijgen van mijn training, mijn dagelijkse leven en alle leuke dingen. Abonneer je op mijn OnlyFans zodat je exclusieve inhoud kunt krijgen die je nergens anders ziet, je zult er geen spijt van krijgen."

Als reactie hierop grapten fans dat het niet lang zou duren voordat ze platzak zouden zijn. "Fuck binnen de kortste keren zal ik failliet zijn," twitterde een volger. Terwijl een ander zijn vriend tagde en zei: "We zullen de sportschool niet meer kunnen betalen."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws