Bokskampioen tot 3 jaar cel veroordeeld Nieuws
Nieuws

Bokskampioen tot 3 jaar cel veroordeeld

Bokskampioen tot 3 jaar cel veroordeeld
Bokskampioen tot 3 jaar cel veroordeeld

Felix Sturm is veroordeeld tot drie jaar gevangenisstraf wegens belastingontduiking.

Voormalig WBA-super middengewicht en middengewicht 41-jarige kampioen Felix Sturm is veroordeeld tot drie jaar gevangenisstraf wegens belastingontduiking zo meldt het Duitse BILD vrijdag.

Sturm, geboren en getogen in het Duitsland maar van Bosnische afkomst, werd ook veroordeeld voor een overtreding van de Duitse dopingwetgeving nadat hij positief had getest voor stanozolol na de strijd tegen Dmitri Chudinov in 2016.

Veeel geld achtergehouden

De regionale rechtbank in Keulen heeft Sturm echter vrijgesteld van een deel van de aanklachten, maar het ging nog steeds om een ​​miljoen euro welke ontdoken is. De aanklacht betrof eerst een zaak van 5,8 miljoen euro aan belastingontduiking tussen 2008-2015.

Na het gevecht met Chudinov ging hij Sturm pensioen, hij keerde terug naar Duitsland voor een geplande comeback maar hij werd gearresteerd en bracht acht maanden in hechtenis door voordat hij vlak voor Kerstmis 2019 voorlopig vrijgelaten werd.

[wpViralQuiz id=36546]

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws