UFC-ster Conor McGregor toont zijn boks skills (video) – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / UFC-ster Conor McGregor toont zijn boks skills (video)

UFC-ster Conor McGregor toont zijn boks skills (video)

De Ierse UFC-ster Conor McGregor breidt zich voor op een tweetal gevechten. Een bokswedstrijd met legende Manny Pacquiao en wellicht Dustin Poirier of Justin Gaethje.

Conor McGregor kan het nog wel eens druk krijgen in 2021, een aantal gevechten lijken voor hem op de rol te staan. Een daarvan is een bokswedstrijd tegen legende Manny Pacquiao. Het boksen is voor de Ier niet vreemd zo stond hij al eens tegenover bokslegende Floyd Mayweather Jr. McGregor verloor maar hield het toch aardig vol.

Recentelijk werd bekend dat een gevecht tegen Pacquiao geboekt zou zijn, de Filippijn sloot zich zelf aan bij het management en promotie bedrijf waar ook McGregor een huis heeft, Paradigm Sports. Maar niet alleen Pacquiao staat op het vizier van de Ier.

Wie is de eerste

McGregor was zo brutaal buiten de UFC waar hij onder contract staat een gevecht te gaan regelen met Dustin Poirier. Dit zou een rematch moeten worden, maar Dana White de baas van de UFC kreeg er lucht van en bood beiden aan binnen zijn organisatie het gevecht te houden.

Echter voegde nog een topvechter zich bij de uitdagers van McGregor in de vorm van Justin Gaethje. Deze verloor afgelopen weekend tijdens UFC 254 van Kampioen Khabib Nurmagomedov, die aangaf met pensioen te gaan. Wie er ook het eerste komt zal te maken krijgen met een nog steeds snel en krachtige McGregor, als wij de video mogen geloven die hij maandag in zijn Insta story deelde.

Bekijk ook

BREAKING: Holyfield (58) maakt rentree tegen laatste tegenstander van Mike Tyson

Aanvankelijk zou Holyfield volgende maand tegen Mike Tyson vechten

Topvechter Silva over dood DMX: ‘ik ben er kapot van’

Anderson Silva, de UFC-legende raakte in de war na de dood van zijn vriend DMX

Viking scheids laat vechter vliegen door de UFC-kooi

Terwijl De Castro al buiten westen lag op het canvas en Danho leek de zaak verder af te willen maken

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page