Home / Nieuws / Boks Nieuws / Straf Kubrat Pulev: Verplicht cursus of verbod om te boksen

Straf Kubrat Pulev: Verplicht cursus of verbod om te boksen

Kubrat Pulev moet een cursus seksuele intimidatie voltooien en een boete van $ 2500 betalen.

Pulev kwam in de problemen toen hij in maart dit jaar een vrouwelijke reporter vol op haar mond zoende tijdens een interview na zijn wedstrijd tegen Bogdan Dinu. Pulev scoorde een zevende ronde knock-out overwinning op Dinu en was in een feeststemming.

De vrouwelijke reporter Jennifer Ravalo, kwam enkele dagen na het voorval naar buiten met een aanklacht tegen de bokser wegens seksuele intimidatie en onbehoorlijk handelen.

Levenslang verbod

Foto’s kwamen boven water waarop Ravalo te zien was die een ‘lapdance’ deed bij een teamgenoot van Pulev, terwijl deze toekeek. Dit was tijdens een feestje ter viering van de overwinning en nog voor het interview. Ravalo claimde dat zij Pulev niet persoonlijk kende maar de foto’s bleken het tegendeel te bewijzen.

ZIE OOK >> Bokser Subrat Pulev zwaar in de problemen na kus

Nu wordt Pulev voor de keuze gesteld, of hij volgt verplicht de cursus of anders neemt de California Athletic Commission niet in overweging zijn ingetrokken bokslicentie terug te geven. Tot dan kan hij nergens in Noord-Amerika vechten, mocht hij ooit een soortgelijk overtreding begaan dan hangt hem een levenslang verbod om te boksen boven het hoofd.

Bekijk ook

Amir Khan vs Manny Pacquiao bevestigt voor november

Amir Khan heeft bevestigd dat zowel hij als Manny Pacquiao een contract hebben getekend voor een gevecht.

Ruziënde kickboksers Ghita en Adegbuyi in bokswedstrijd

Het rommelt al een tijdje tussen kickboksers Benjamin Adegbuyi en Daniel Ghita.

Bokslegende Pernell Whitaker overleden na bizar ongeluk

Pernell Whitaker wordt beschouwd als een van de grootste lichtgewicht boksers aller tijden, stierf zondag hij werd 55 jaar oud.