Home / Nieuws / Boks Nieuws / Aangifte: Bokser Kubrat Pulev zwaar in de problemen

Aangifte: Bokser Kubrat Pulev zwaar in de problemen

Kubrat Pulev stemt in met IBF titel eliminator gevecht

Een onvrijwillige kus kan wel eens de nekslag zijn voor bokser Kubrat Pulev.

Zoals wij eerder melden zoende Pulev tijdens een interview uit het niets de vrouwelijke verslaggever Jennifer Ravalo op de mond. Wat eerst werd afgedaan met een grapje en met een sisser leek af te lopen, gaat toch nog gevolgen hebben voor de bokser. Er is aangifte tegen hem gedaan gedaan van seksuele intimidatie en aanranding.

Ravalo, huurde vrouwenrechten Gloria Allred in als reactie op het zoen incident van afgelopen zaterdagavond. Allred is onder andere bekend van de ‘Me Too’ hype, waar vrouwen jaren nadien bekende personen aanklagen voor vermeend misbruik zoals Bill Cosby.

Walgelijke actie

Allred hield een persconferentie samen met Ravalo in Los Angeles, waar ze haar kant van het verhaal gaf. Ze vertelde de media dat ze ‘onmiddellijk geschrokken en beschaamd was’ nadat Pulev haar had gekust en ‘niet wist hoe ze moest reageren’.

Wat hij me aandeed, was walgelijk Ik voelde me vernederd en geen enkele vrouw zou op deze manier behandeld moeten worden. “Mr Pulev en ik waren geen vrienden en hadden geen romantische relatie, hij had niet het recht om me te kussen.” Wat de gevolgen voor Pulev zullen zijn laat zich raden.

Bekijk ook

Deontay Wilder: ‘Ik sla Tyson Fury zijn hoofd opnieuw open’

WBC zwaargewicht kampioen Deontay Wilder zegt dat Tyson Fury geen kans tegen hem heeft.

Malignaggi wil Bare Knuckle bokswedstrijd tegen McGregor

Voormalig tweedivisie wereldkampioen Paulie Malignaggi staat nog steeds te popelen om de UFC-superster Conor McGregor in handen te krijgen

VIDEO: Bare Knuckle vechter Hubert Geven in backstage ruzie

Het liep even uit de hand afgelopen weekend na de weging voor het BKB event in Londen.