Roy Jones Jr (52) wil ‘droomgevecht’ met UFC-legende Anderson Silva
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Roy Jones Jr (52) wil ‘droomgevecht’ met UFC-legende Anderson Silva

Roy Jones Jr (52) wil ‘droomgevecht’ met UFC-legende Anderson Silva

Roy Jones Jr (52) wil ‘droomgevecht’ met UFC-legende Anderson Silva

Anderson Silva heeft altijd al in de boksring willen stappen om zijn oude idool Roy Jones Jr te ontmoeten. Eindelijk zijn wens vervullen omdat Jones hem uitdaagt.

Silva, 45, heeft niet meer gevochten sinds zijn knock-outverlies tegen Uriah Hall op UFC Vegas 12 in oktober. De volgende maand werd aangekondigd dat hij was vrijgelaten uit zijn UFC-contract.

Nu Silva niet langer onder contract staat bij de UFC, gelooft Jones dat de timing perfect is voor beide mannen om een ​​‘legendarisch gevecht’ voor de fans aan te gaan.

Legitiem excuus

Jones zegt dat Silva een ‘droom’-match zou zijn na zijn gelijkspel met zwaargewichtlegende Mike Tyson vorig jaar. Omdat Anderson nu beschikbaar is, ben ik nu beschikbaar, en dus wilden we al heel lang boksen”, aldus Jones tegen TMZ Sports.

Jones is van mening dat, vanuit een competitief standpunt, een bokswedstrijd met Silva legitiemer is dan McGregor-Mayweather. Daarbij verwijzend naar Silva’s vroege ervaring als professionele bokser.

Bekijk ook

Canelo Alvarez vs Caleb Plant officieel voor 6 november

Canelo Álvarez, WBA/WBC/WBO Super middengewicht wereldkampioen, zal het opnemen tegen ongeslagen IBF Super middengewicht wereldkampioen Caleb Plant. De historische confrontatie zal plaatsvinden op zaterdag 6 november in de MGM Grand Garden Arena in Las Vegas.

De tandjes! UFC’er geeft update over kapot geslagen gebit (video)

De vechter leed een van de meest gruwelijke blessures

Topjudoka BEUKT zich naar winst in kickboks debuut (video)

Het gevecht ging over de volle drie ronden

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page