Home / Nieuws / Boks Nieuws / Bokswedstrijd op Mike Tyson vs Roy Jones event in verband gebracht met racisme

Bokswedstrijd op Mike Tyson vs Roy Jones event in verband gebracht met racisme

Nate Robinson gevloerd door de knock-out van Jake Paul

Jake Paul die op het zelfde evenement in de ring stond als Mike Tyson en Roy Jones Jr. Kreeg en merkwaardige vraag voor zijn kiezen terwijl hij gast was in een tv programma op Vice.

Door de vraag die gesteld werd reageerde Jake Paul nogal geïrriteerd. ,, Was het racistisch om een ​​zwarte man knock-out te slaan?”, vroegen tv presentator Cari Champion en sidekick Jemele Hill zich af. Paul reageerde door te zeggen dat hij het grote onzin was, dat de nogal beladen vraag überhaupt werd gesteld.

Paul werd nog bozer toen Champion aangaf dat dit de vraag van de week was. De YouTube ster wilde dan ook niet reageren en zei: ,,Het is een slechte vraag,” zei Paul. Het is een sport en heeft niets met politiek of ras te maken.”

Blijven doorzeuren

,,Extreem-linkse mensen houden ervan mensen op alle mogelijke manieren te verdelen. Dus het zal interessant zijn om te zien hoe ze reageren de volgende keer dat een zwarte basketbalspeler een blanke speler te snel af is. Of de volgende keer dat een zwarte honkbalspeler een homerun slaat op een Blanke pitcher”, was een van de reacties op social media.

De YouTuber ging zelf niet verder in op de vraag en alhoewel de stemming was gezet, bleef hij antwoorden op overige vragen. Ook nadat Champion hem bleef pushen en Paul reageerde ,,Waarom heeft dit iets met ras te maken?”

Bekijk ook

‘Ik heb je kapot geslagen’: Rivaal McGregor compleet uit zijn dak

Nate Diaz een oude rivaal van UFC-ster Conor McGregor, Nate Diaz, is flink uit zijn ...

Alistair Overeem kan direct aan de slag als bare knuckle bokser

Alistair Overeem kan de ring in bij bare knuckle FC. De blote vuist boks organisatie ...

Conor McGregor en Dustin Poirier moeten snel weer knokken

Conor McGregor en Dustin Poirier moeten zo snel mogelijk weer tegen elkaar vechten. UFC Baas ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page