MMA-legende Anderson Silva haalt stevig uit naar de UFC en Dana White
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / MMA-legende Anderson Silva haalt stevig uit naar de UFC en Dana White

MMA-legende Anderson Silva haalt stevig uit naar de UFC en Dana White

MMA-legende Anderson Silva haalt stevig uit naar de UFC en Dana White

Anderson Silva bekritiseert Dana White en de UFC. Ik ben door hen richting mijn pensioen gedwongen.

De 45-jarige Anderson Silva leed een knock-out verlies tegen Uriah Hall tijdens UFC Vegas 12. Na het gevecht zei Dana White dat de UFC hem geen nieuw gevecht zou aanbieden. En zo gebeurde. Echter is Silva niet van plan te stoppen met vechten. Geen UFC meer dan maar er buiten.

Afspraak is afspraak

Silva reageerde nadat de UFC aankondigde dat diens contract is afgebroken. en dat met nog maar 1 gevecht resterend. ,,Hey allemaal … ik wilde niet praten over dit onderwerp. Vooral omdat ik op vakantie ben en zoals het gezegde luidt:” afspraak is afspraak”, zegt Silva op social media.

,,Ik zal al mijn fans duidelijk maken dat dit een moment is van vreugde en dankbaarheid. Ik voel me vrij. Na een poging om mijn pensioen af ​​te dwingen! ” Duidelijker lijkt Silva niet te kunnen zijn. En vervolgt: ,,Ik hou van en heb altijd genoten van wat ik doe. Winnen en verliezen maken er deel van uit”.

De wil en het verlangen

,,Het heeft absoluut niets met leeftijd te maken. Ik maakte technische fouten en verloor. Maar ik verloor niet wat het belangrijkste is. De wil en het verlangen om te blijven doen waar ik van hou. Ik heb nog steeds de krijgers geest en die brandende vlam in mijn hart die me motiveert. Ik ben er volledig van overtuigd dat ik kan blijven concurreren met de elite van MMA”.

Het lijkt alsof Silva nog niet klaar is en nu moet je je afvragen waar hij vecht als hij weer vecht. Bellator-president Scott Coker zei onlangs dat deze organisatie niet geïnteresseerd zou zijn. Maar er liggen nog kansen genoeg. Zoals in Azië bij RIZIN of zelfs wel ONE Championship. Silva belooft in ieder geval zijn fans op de hoogte te houden. Wordt vervolgd….

Bekijk ook

Roy Jones Jr (52) wil ‘droomgevecht’ met UFC-legende Anderson Silva

Anderson Silva heeft altijd al in de boksring willen stappen om zijn oude idool Roy ...

Rus deelt knock-out uit in de stijl van Peter Aerts (video)

Peter Aerts is een kickbokslegende waar veel vechters een voorbeeld aan nemen. Zo ook Beibulat ...

UFC 259: Blachowicz vs Adesanya live kijken op tv

Jan Blachowicz en Israel Adesanya zijn aankomende nacht te zien op tv. De kampioen tegen ...