Mike Tyson staat open voor rematch met Evander Holyfield Boks Nieuws
Boks Nieuws

Mike Tyson staat open voor rematch met Evander Holyfield

Mike Tyson staat open voor rematch met Evander Holyfield
Mike Tyson staat open voor rematch met Evander Holyfield

De aanstaande oefenwedstrijd van Mike Tyson vs Roy Jones zou wel eens de eerste stap kunnen zijn in een soort comeback.

Op 28 november keert de 54-jarige Tyson na jaren terug naar de boksring. Wanneer hij medelegende Roy Jones Jr. ontmoet in een bokswedstrijd. Deze zal plaatsvinden in Staples Center in Los Angeles. Beide boksers hebben al aangegeven er een echte clash van te maken.

Tyson reageerde positief op de suggestie van een derde gevecht met rivaal Evander Holyfield. "Dat is altijd iets dat we kunnen doen als de mensen het willen, als het pragmatisch genoeg is, zou ik het graag doen," zei Tyson.

Veel te bieden

Twee keer stonden Tyson en Holyfield tegenover elkaar waarbij de laatste door veel mensen herinnerd word doordat Tyson een stuk uit het oor van Holyfield beet. Jaren na de wedstrijd begroeven Tyson en Holyfield de strijdbijl en werden zelfs vrienden.

Het is onduidelijk of Holyfield enige interesse zou hebben om opnieuw te vechten, zelfs tijdens een demogevecht, aangezien hij voor het laatst te zien was tijdens een wedstrijd in 2011. Voorlopig concentreert Tyson zich uitsluitend op 28 november. Hij is ervan overtuigd dat hij en Jones nog veel te bieden hebben.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws