MIKE TYSON & ROY JONES: 'Niks demo we gaan echt knokken' Boks Nieuws
Boks Nieuws

MIKE TYSON & ROY JONES: 'Niks demo we gaan echt knokken'

MIKE TYSON & ROY JONES: 'Niks demo we gaan echt knokken'
MIKE TYSON & ROY JONES: 'Niks demo we gaan echt knokken'

Tijdens de persconferentie voor hun gevecht op 28 november werden Mike Tyson en Roy Jones Jr gevraagd hoe zij de wedstrijd ingaan.

De persconferentie donderdag liep niet helemaal soepel doordat zowel Tyson en Jones op afstand vragen beantwoorde. Een van de eerste vragen was of beide boksers voorzichtig in de ring zullen staan. "Wat denk jezelf, geen echt gevecht? We gaan ervoor, " zei Tyson.

Jones lijkt er hetzelfde in te zitten en beaamt wat Tyson zegt: "We zijn geen oude wijven, we gaan gewoon knokken, niks 2 minuten rondes, opzouten," zegt Jones. Tyson gaf aan de aankomende weken uit huis te gaan. "Mijn familie zal gek van mij worden, zo opgewonden ben ik voor het gevecht."

Een echte eer

Jones zegt dat het een eer is om tegen Tyson te vechten. "Ik wordt er gek van, dan komt er iemand op straat naar je toe en die vraagt, heb je ooit tegen Mike Tyson gevochten? Nee, moet ik dan zeggen maar dat is straks voorbij. Het stond al lang op mijn verlanglijstje."

Over het feit dat de WBC een special wereldtitel in het leven roept voor het gevecht zijn de vechter het eens. "Een titel hoort erbij, en waarom niet het voegt iets extra's toe aan het gevecht. " Het ziet er naar uit dat de fans waar voor hun geld zullen krijgen eind november, Tyson en Jones beloven vuurwerk.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws