Mayweather vs Pacquiao 2: 'zal later dit jaar gebeuren' Nieuws
Nieuws

Mayweather vs Pacquiao 2: 'zal later dit jaar gebeuren'

Mayweather vs Pacquiao 2: 'zal later dit jaar gebeuren'
Mayweather vs Pacquiao 2: 'zal later dit jaar gebeuren'

Althans volgens Mike Costello van de BBC, die gelooft dat een nieuwe showdown op het spel staat. Het paar ging in mei 2015 in Las Vegas al eens te lijf, waarbij Mayweather won met unanieme beslissing op de kaarten van de jury.

Het werd bestempeld als het gevecht van de eeuw en nu kunnen fans de kans krijgen om alles opnieuw te bekijken. Mayweather zat op de eerste rang om de overwinning van Pacquiao op Adrien Broner gisteravond te aanschouwen.

Pacquiao nodigde zijn vroegere rivaal uit om een ​​rematch te doen, dus hij heeft de kans om zijn nederlaag te wreken.

Terugkeer naar de ring

"Zeg hem dat hij terug moet naar de ring zodat we kunnen vechten," zei Pacquiao tegen Showtime.

"Ik ben bereid om opnieuw tegen Floyd Mayweather te vechten als hij klaar is om terug te komen en te gaan boksen." Na afgelopen nacht, denkt Costello dat een rematch met Mayweather erg belangrijk is voor Pacquiao.

De wil is er

"Hij zei dat hij open zou staan ​​voor een rematch met Floyd Mayweather," vertelde hij aan Radio 5Live. "Mayweather won toen ze in 2015 vochten, misschien hadden ze veel eerder opnieuw moeten vechten."

Jonathan Overend vroeg hem toen of hij een herkansing tot wasdom kon zien komen. Costello antwoordde: "Ik denk dat het later dit jaar zal gebeuren. "

Veel aandacht

"Ik bedoel, die wedstrijd in 2015 genereerde $ 60 miljoen en sprak met mensen rond het gevecht zoals Bob Arum, de grote promotor die vorige week in Londen was en hij zei dat het niet zo groot zal zijn als het de eerste keer was, maar het zal nog steeds een publieks trekker zijn.

LEES OOK: Badr Hari; wil mijn troon wil moet op mijn schoot zitten

"Hoewel Floyd Mayweather tegen die tijd al 42 jaar oud zal zijn en Pacquiao net 40 is geworden, zal nog steeds veel aandacht zijn rond een tweede gevecht tussen Pacquiao en Mayweather, " sluit Costello af.null

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws