Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Badr Hari: “wie mijn troon wil, mag op mijn schoot zitten” (video)

Badr Hari: “wie mijn troon wil, mag op mijn schoot zitten” (video)

Video Badr Hari: Ik ben nog steeds de beste, Verhoeven kansloos!

Dat Badr Hari geen blad voor de mond neemt is bekend. Dat hij een van de beste kickboksers ter wereld is ook niet, maar als iemand zijn troon wil, moet deze toch echt zijn best gaan doen.

Social media is een instrument dat veelvuldig gebruikt wordt door top sporters, zo ook in de vechtsport wereld. De boodschappen die vaak gebracht worden zijn dan ook doorspekt van geheimzinnigheid veelal om interesse te wekken.

Badr plaatste afgelopen week een video met een duidelijke boodschap naar eventule tegenstanders, “Klaar voor de komende uitdagingen. Het maakt niet uit wie de tegenstander is. Wie droomt van de troon, zal op mijn schoot moeten zitten. ”

Gevecht

Dat wordt overigens nog een hele klus voor een eventuele tegenstander want Badr bereidt zich voor op zijn volgende gevecht. Zo is veelvuldig te zien op social media.

LEES OOK: Badr Hari de ring in tijdens GLORY Strasbourg

De geruchten molen draait dan ook volop en gesuggereerd wordt dat Badr tijdens GLORY Strasbourg in maart wel eens de ring in zou kunnen stappen.

Bekijk ook

Marat Grigorian behoudt GLORY wereldtitel in China

Tijdens het GLORY 73 event in Shenzhen China verdedigde Marat Grigorian voor de tweede keer binnen korte tijd met succes zijn lichtgewicht GLORY wereldtitel tegen Elvis Gashi.

GELANCEERD: Kickbokser beland op jury tafel (video)

Dat was een gevaarlijke actie

Luis Tavares: ‘Deze keer ontsnapt Susperregui mij niet’

Vandaag maakte GLORY Kickboxing de laatste gevechten voor haar event op 21 december in het Gelredome bekend.