Badr Hari: "wie mijn troon wil, mag op mijn schoot zitten" (video) Nieuws
Nieuws

Badr Hari: "wie mijn troon wil, mag op mijn schoot zitten" (video)

Badr Hari: "wie mijn troon wil, mag op mijn schoot zitten" (video)
Badr Hari: "wie mijn troon wil, mag op mijn schoot zitten" (video)

Dat Badr Hari geen blad voor de mond neemt is bekend. Dat hij een van de beste kickboksers ter wereld is ook niet, maar als iemand zijn troon wil, moet deze toch echt zijn best gaan doen.

Social media is een instrument dat veelvuldig gebruikt wordt door top sporters, zo ook in de vechtsport wereld. De boodschappen die vaak gebracht worden zijn dan ook doorspekt van geheimzinnigheid veelal om interesse te wekken.

Badr plaatste afgelopen week een video met een duidelijke boodschap naar eventule tegenstanders, "Klaar voor de komende uitdagingen. Het maakt niet uit wie de tegenstander is. Wie droomt van de troon, zal op mijn schoot moeten zitten. "

Gevecht

Dat wordt overigens nog een hele klus voor een eventuele tegenstander want Badr bereidt zich voor op zijn volgende gevecht. Zo is veelvuldig te zien op social media.

LEES OOK: Badr Hari de ring in tijdens GLORY Strasbourg

De geruchten molen draait dan ook volop en gesuggereerd wordt dat Badr tijdens GLORY Strasbourg in maart wel eens de ring in zou kunnen stappen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws