Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Badr Hari: “wie mijn troon wil, mag op mijn schoot zitten” (video)

Badr Hari: “wie mijn troon wil, mag op mijn schoot zitten” (video)

Video Badr Hari: Ik ben nog steeds de beste, Verhoeven kansloos!

Dat Badr Hari geen blad voor de mond neemt is bekend. Dat hij een van de beste kickboksers ter wereld is ook niet, maar als iemand zijn troon wil, moet deze toch echt zijn best gaan doen.

Social media is een instrument dat veelvuldig gebruikt wordt door top sporters, zo ook in de vechtsport wereld. De boodschappen die vaak gebracht worden zijn dan ook doorspekt van geheimzinnigheid veelal om interesse te wekken.

Badr plaatste afgelopen week een video met een duidelijke boodschap naar eventule tegenstanders, “Klaar voor de komende uitdagingen. Het maakt niet uit wie de tegenstander is. Wie droomt van de troon, zal op mijn schoot moeten zitten. ”

Gevecht

Dat wordt overigens nog een hele klus voor een eventuele tegenstander want Badr bereidt zich voor op zijn volgende gevecht. Zo is veelvuldig te zien op social media.

LEES OOK: Badr Hari de ring in tijdens GLORY Strasbourg

De geruchten molen draait dan ook volop en gesuggereerd wordt dat Badr tijdens GLORY Strasbourg in maart wel eens de ring in zou kunnen stappen.

Bekijk ook

Perry Ubeda: Van kickbokskampioen naar mensenmens

De Nijmeegse oud-kickbokser en negenvoudig wereldkampioen in vier verschillende vechtdisciplines Perry 'Dynamite' Ubeda probeert op een unieke manier zijn steentje bij te dragen aan de samenleving.

Kickboksen: Team Remy Bonjasky in actie tegen Roemenen

Tijdens de Dynamite Fighting Show welke plaatsvindt op 27 september in Piatra Neamt, Roemenië komt een top team van Nederlandse kickboksers in actie komen.

Ilias Ennahachi over winnen ONE FC wereldtitel: ‘Ik ben de beste’

Een beter debuut had de Nederlands-Marokkaanse kickbokser Ilias Ennahachi zich bij ONE championship niet kunnen wensen.