'Geen makkie': UFC-ster McGregor over Joshua en Usyk rematch
Home / Nieuws / Boks Nieuws / ‘Geen makkie’: UFC-ster McGregor over Joshua en Usyk rematch

‘Geen makkie’: UFC-ster McGregor over Joshua en Usyk rematch

'Geen makkie': UFC-ster McGregor over Joshua en Usyk rematch

Conor McGregor geeft toe dat Anthony Joshua een “moeilijke taak” wacht in een poging Oleksandr Usyk te verslaan in hun rematch. De Britse zwaargewicht superster Joshua werd in september 2021 van bokstitels onttroond na een masterclass van 12 ronden door Usyk.

Maar Anthony Joshua, 32, zal in de zomer zijn kans maken op verlossing, terwijl het paar in gesprek is voor een vervolg in Saoedi-Arabië. UFC-legende McGregor heeft zo zijn visie over de rematch tussen de Brit en de Oekraïner. Hij vertelde Sky Sports: “Het ging niet zo goed de laatste keer. Het is een moeilijke vraag wie zal winnen.”

Grote passie

,,Anthony Joshua is een goede kerel en ik wens hem het beste. Usyk is ook een geweldige kerel en ik hoop op een goede wedstrijd voor beide mannen. De zwaargewicht divisie staat momenteel in brand. Er gebeuren goede dingen”, aldus de Ierse UFC-ster. Wel gelooft McGregor dat Joshua zou moeten kunnen winnen maar dat het geen makkie wordt.

De voormalige UFC-kampioen heeft zijn ogen gericht op een comeback naar de UFC, maar sluit een toekomstige terugkeer naar de boksring niet uit. In 2017 stond de Ier in zijn prof boksdebuut tegenover legende Floyd Mayweather Jr maar verloor.

,,Boksen is mijn eerste liefde in vechtsporten. Ik had zo’n geweldige tijd de laatste keer dat ik daar was”, aldus McGregor. Wat Joshua en Usyk betreft, de fans kijken uit naar de rematch en geven de Oekraïner het voordeel.

Bekijk ook

Klappen na uitdagen pakketbezorger! 'plat op z'n muil! (video)

Klappen na uitdagen pakketbezorger! ‘plat op z’n muil! (video)

Pakketbezorgers hebben het al zwaar, vaak krijgen de hardwerkende koeriers maar 1 euro per pakketje.

Overeem: 'Voor Badr is het alles of niets deze keer'

Overeem: ‘Voor Badr is het alles of niets deze keer’

Alistair Overeem stond vandaag ook in oog met Badr Hari tijdens de eerste persconferentie voor hun aanstaande gevecht op 8 oktober dit jaar.

Badr Hari belooft hels gevecht tegen Overeem: 'Bereidt te sterven'

Badr Hari belooft hels gevecht tegen Overeem: ‘Bereidt te sterven’ (video)

Badr Hari zal op 8 oktober het beste van zichzelf geven in zijn gevecht tegen Alistair Overeem op Glory collision 4.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page