Conor McGregor gaat weer boksen: 'Het begint net'
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Conor McGregor gaat weer boksen: ‘Het begint net’

Conor McGregor gaat weer boksen: ‘Het begint net’

Conor McGregor gaat weer boksen: 'Nog maar net begonnen'

Conor McGregor zegt dat het UFC-verhaal ‘nog maar net is begonnen’, waarbij prioriteit wordt gegeven aan MMA boven boksen. Als geheel heeft de Ier de hoogste toppen van de mixed martial arts-wereld bereikt. Dat betekent niet dat hij aan het afbouwen is en de Ier zegt zeker te gaan boksen.

Zaterdag woonde Conor McGregor (33) de Grand Prix-race van Monaco in Monte Carlo bij. Waar hij een gezondheidsupdate gaf na maanden van herstel van een gebroken been opgelopen tegen Dustin Poirier tijdens UFC 264 in juli 2021.

,,Mijn lichaam doet het goed”, vertelde McGregor aan Sky Sports. ,,Hierna gaan we de training beetje bij beetje opvoeren. Ik zou nu moeten kunnen trappen. Ik heb de komende dagen nog een CT-scan. Dan krijg ik toestemming om te schoppen”, zegt McGregor.

Het begint net

,,Als ik eenmaal kan schoppen en worstelen, ben ik zo terug. De bokstraining gaat goed, en krachttraining. Dat is alles. Ik ben opgewonden om terug te keren.” McGregor heeft met tussenpozen deelgenomen aan MMA sinds zijn bokswedstrijd in augustus 2017 tegen Floyd Mayweather. Sinds McGregor verloor van Mayweather, nam hij vier keer deel, lees verder onder video.

,,Boksen is mijn eerste liefde in vechtsporten”, zei McGregor. ,,Ik heb zo’n geweldige tijd gehad de laatste keer dat ik daar was. Het is duidelijk dat mijn terugkeer binnen de achthoek voor de UFC in mixed martial arts zal zijn. Dat verhaal is nog lang niet voorbij. In feite wordt dat verhaal net geschreven. Het begint net. Dat is waar ik mijn terugkeer zal maken. En boksen, ik zal de boksring in de toekomst zeker weer ingaan.”

Bekijk ook

Levi Rigters in actie tijdens Glory Collision 4 in oktober

Levi Rigters in actie tijdens Glory Collision 4 in oktober

Levi Rigters zal zijn terugkeer naar de Glory Kickboxing ring maken op 8 oktober tijdens Collision 4.

NL vechtlegende wil Tommy Fury trainen! 'Jake Paul gaat schade oplopen'

NL vechtlegende wil Tommy Fury trainen! ‘Jake Paul gaat schade oplopen’

Tommy fury staat gepland om in augustus tegen YouTube bokser Jake Paul de boksring in te gaan.

Rico Verhoeven: 'Het beest is nog hier ook al zie je hem niet'

Rico Verhoeven: ‘Het beest is nog hier ook al zie je hem niet’

Rico Verhoeven laat van zich horen via een video op social media

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page