BREAKING! BKFC komt naar Rotterdam: 'Bare Knuckle boksprimeur' Boks Nieuws
Boks Nieuws

BREAKING! BKFC komt naar Rotterdam: 'Bare Knuckle boksprimeur'

BREAKING! BKFC komt naar Rotterdam: 'Bare Knuckle boksprimeur'

Bare Knuckle FC, de blote vuist boksorganisatie uit Amerika heeft een event gepland in Rotterdam op 6 augustus. Dit zou de eerste keer zijn dat een dergelijke organisatie Nederland betreedt.

BKFC heeft ook een event gepland in Rotterdam in Nederland op 6 augustus als onderdeel van de voortdurende uitbreiding van de organisatie naar Europa. BKFC blijft een ambitieuze koers uitzetten in 2022 na de verkoop van een meerderheidsaandeel van het bedrijf aan Triller in februari.

Bloederige gevechten

Vandaag kondigde BKFC aan naar ons land te komen. Als dit evenement doorgaat dan zal dit het de eerste keer zijn dat er blote vuist gevechten voor een groot publiek plaats gaan vinden. In Nederland is het bloederige blote vuist boksen verboden en staat de Vechtsportautoriteit hier niet achter (gaat verder onder video).

Tegelijkertijd met de aankondiging naar ons land te komen, kondigde BKFC aan ook in Londen een event te plannen. In de headliner zal niemand minder dan voormalige UFC-vechter Paige VanZant vechten. BKFC is zeer succesvol in Amerika en hoopt met de expansie naar Europa een nieuwe markt aan te boren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws