Home / Nieuws / Boks Nieuws / Bokskampioen gaat voor gevecht McGregor vs Pacquiao liggen

Bokskampioen gaat voor gevecht McGregor vs Pacquiao liggen

Niet UFC ster Conor McGregor vecht tegen bokslegende Manny Pacquiao, maar Mikey Garcia zo zegt de bokskampioen zelf.

Helaas voor Garcia willen boksfans niet dat WBA-kampioen weltergewicht Pacquiao hem onder ogen ziet. Ze willen dat Manny het opneemt tegen IBF / WBC-kampioen Errol Spence Jr of WBO-kampioen Terence Crawford. Maar Garcia zegt dat hij 100% vecht tegen Manny Pacquiao, en niet Conor McGregor.

Grote teleurstelling

Wat de casual boksfans betreft, velen van hen zouden het niet erg vinden om Pacquiao in zijn volgende gevecht tegen de voormalige UFC-ster McGregor te zien in de boksring. Pacquiao heeft niet gezegd tegen wie hij nu wil vechten. Maar het zou een teleurstelling zijn voor boksfans als hij Garcia als zijn volgende tegenstander kiest.

Garcia zou een fatsoenlijke tegenstander zijn om op te warmen voor Pacquiao, maar het is geen gevecht dat interesse zal wekken. Toch zegt deze voor McGregor te gaan. “Persoonlijk heb ik nog geen vechtdatum. Ik denk dat het 2021 is ”, zei Mikey Garcia tegen Fighthype. “Ik heb de Tweets van Conor McGregor gezien, maar ik heb er geen gezien van Pacquiao. Zijn er al reacties van Pacquiao? Ik heb er geen gezien.”

Ik vecht en niet McGregor

Toch reageerde Pacquiao wel op McGregor en heeft Garcia er vast overheen gelezen. Pacquiao zal zelfs een groot deel van zijn gage schenken aan het Covid-19 fonds in zijn land. Pacquiao is begonnen met trainen na Conor McGregor zijn bericht dat het gevecht er aan komt.

“Manny Pacquiao’s volgende gevecht is met mij. Dus McGregor moet een nummertje trekken. Het volgende gevecht van McGregor is misschien tegen Manny Pacquiao, maar daarvoor moet Manny Pacquiao eerst met mij vechten, en dat is 100%, ” zei Garcia.

Bekijk ook

Politie arresteert MMA-vechter en leider van criminele organisatie

De politie in Rio de Janeiro heeft MMA-vechter Márcio Rogério de Sousa Pinto gearresteerd. De ...

Covid-19: UFC verliest tweede event headliner binnen korte tijd

Kevin Holland kondigde zaterdag aan dat hij zich heeft teruggetrokken uit zijn gevecht tegen Jack ...

Miljoen: UFC-kampioen Khabib Nurmagomedov koopt eigen MMA-vechtsport organisatie

Khabib Nurmagomedov mag zich eigenaar noemen van zijn eigen MMA-vechtsport organisatie. De voormalige UFC kampioen ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page