Boksicoon Wilder mikt hoog voor comeback: 'Een van deze 2 wil ik'
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Boksicoon Wilder mikt hoog voor comeback: ‘Een van deze 2 wil ik’

Boksicoon Wilder mikt hoog voor comeback: ‘Een van deze 2 wil ik’

Boksicoon Wilder mikt hoog voor comeback: 'Een van deze 2 wil ik'

Deontay Wilder mikt hoog voor zijn volgende gevecht. Verwacht wordt dat de Amerikaan een comback zal maken. Het boksicoon heeft nu zijn pijlen gericht op de winnaar van de Anthony Joshua vs. Oleksandr Usyk II rematch winnaar, volgens co-manager Shelly Finkel.

De voormalige WBC-zwaargewicht kampioen Wilder is niet geïnteresseerd in een confrontatie met Derek Chisora, zegt Finkel. Wilder zal ook niet vechten tegen de 38-jarige Chisora ​​of Robert Helenius. Promotor Frank Warren zei eerder vandaag dat Wilder in oktober in de VS tegenover Helenius zou kunnen staan, maar dat is niet de man die Finkel wil.

Finkel zegt dat wat Wilder in de weg zou kunnen staan ​​om tegen de winnaar van de Joshua-Usyk II-clash te vechten, is als Tyson Fury besluit dat hij het tegen de overwinnaar wil opnemen. ,,Derek Chisora? Echt niet, “zei Finkel tegen Planet Sport en sloot Chisora ​​uit voor het volgende gevecht van Deontay Wilder.

Tyson Fury

,,Misschien de winnaar van Usyk en Joshua. Dus we kijken om te zien wat er gebeurt in dat gevecht,” zei Finkel. Je kunt Finkel niet kwalijk nemen dat hij niet opgewonden was over een gevecht tussen Wilder en de 38-jarige Chisora. Want dat is een vreselijke wedstrijd die Amerikaanse fans niet zouden willen zien.

Zolang Tyson Fury niet plotseling ambitieus wordt, is de winnaar van de Joshua-Usyk II-rematch daar voor Wilder. Ongeslagen Fury heeft nog steeds de WBC-titel, dus een gevecht tussen hem en de winnaar van het Joshua vs. Usyk 2-gevecht is van hem als hij dat wil.

Bekijk ook

Handhavers geklapt op strand! 'Scheveningen is beter'

Handhavers geklapt op strand! ‘Scheveningen beter’ (video)

Handhavers worden vaak niet voor vol aangezien en als Playmobiel politie bestempelt.

'3 ronden keihard vechten!' Ben Saddik over gevecht met Adegbuyi op Glory 81

‘3 ronden keihard vechten!’ Ben Saddik over gevecht met Adegbuyi op Glory 81

In Dusseldorf kunnen de fans 3 ronden oorlog verwachten.

Glory Kickbokser Luis Tavares geschorst voor onbepaalde tijd

Glory Kickbokser Luis Tavares geschorst voor onbepaalde tijd

Luis Tavares is voor onbepaalde tijd geschorst

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page