Boksen: Vasyl Lomachenko vernietigt Anthony Crolla (video) Nieuws
Nieuws

Boksen: Vasyl Lomachenko vernietigt Anthony Crolla (video)

Boksen: Vasyl Lomachenko vernietigt Anthony Crolla (video)
Boksen: Vasyl Lomachenko vernietigt Anthony Crolla (video)

Vasyl Lomachenko heeft vrijdag met succes zijn WBO en WBA lichtgewicht titels verdedigd met een uitgebreide overwinning op Anthony Crolla.

De Oekraïener, door velen beschouwd als de beste pond-voor-pond boksers op de planeet, overweldigde Crolla en stopte zijn tegenstander in de vierde ronde om zijn professionele record naar 13-1 te brengen.

De tweevoudig Olympisch kampioen Lomachenko produceerde een perfecte prestatie vanaf de openingsbel, waarbij hij Crolla gemakkelijk versloeg met zijn onberispelijke voetenwerk, waardoor hij goed uit het bereik van Crolla bleef.

Stevige knock-out

Lomachenko dacht dat hij de winst in de derde ronde binnen had. Echter kwam Crolla onverwacht sterk terug met een paar stevige combinaties. Deze leken de Oekraïener even van zijn stuk te brengen.

LEES OOK > Tyson Fury vecht tegen onbekenden Duitser

Het vertraagde echter alleen het onvermijdelijke, met Lomachenko die in de vierde ronde Crolla, met een verwoestende rechter hoek Crolla knock-out sloeg en de winst pakte.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws