Home / Nieuws / Boks Nieuws / The Gypsy King Returns: Tyson Fury vs. Tom Schwarz bevestigt

The Gypsy King Returns: Tyson Fury vs. Tom Schwarz bevestigt

Voor de Tyson Fury vs. Tom Schwarz bokswedstrijd werd vanavond de locatie officieel bevestigt.

De ‘lineal’ zwaargewicht kampioen opteerde voor een onmiddellijke rematch met Deontay Wilder na hun loting in december. Maar tekende in plaats daarvan een overeenkomst die hem aan de Amerikaanse omroep ESPN bind.

Fury verdedigt de titel Lineal Heavyweight tegen Tom Schwarz, de wedstrijd zal op 15 juni in de MGM Grand in Las Vegas plaatsvinden. De datum was al bekend maar de locatie niet, deze werd vanavond bekend gemaakt door Frank Warren van Queensberry-promoties.

De grote onbekende

Fury zei: “Ik kan niet wachten om een boksklassieker op te zetten voor al mijn fans. De Britse en Ierse fans zullen Vegas binnenvallen. Ik kan niet wachten! “

Schwarz wordt aangemerkt als de grote onbekende, de ongeslagen 24-jarige is 24-0 met 16 KO’s, maar heeft nog nooit een tegenstander die zelfs op afstand in de buurt van het niveau van Tyson Fury komt. Hoe dan ook, de Duitser heeft zijn weg naar # 2 in de WBO-ranglijst bereikt vanwege het feit dat hij hun ‘Intercontinentale titel’ heeft. Tyson Fury is # 4 in dezelfde lijst.

Bekijk ook

Documentaire over ‘doodgeslagen’ bokser binnenkort op tv

HBO komt nu met een documentaire in de serie

🎥 | BIJNA KNOKKEN: Deontay Wilder en Tyson Fury persconferentie

Het lijkt er op dat Deontay Wilder en Tyson Fury klaar zijn

Bokskampioen Gennady Golovkin trekt zich terug uit gevecht

Vervelend nieuws voor Gennady Golovkin