Home / Nieuws / Boks Nieuws / The Gypsy King Returns: Tyson Fury vs. Tom Schwarz bevestigt

The Gypsy King Returns: Tyson Fury vs. Tom Schwarz bevestigt

Voor de Tyson Fury vs. Tom Schwarz bokswedstrijd werd vanavond de locatie officieel bevestigt.

De ‘lineal’ zwaargewicht kampioen opteerde voor een onmiddellijke rematch met Deontay Wilder na hun loting in december. Maar tekende in plaats daarvan een overeenkomst die hem aan de Amerikaanse omroep ESPN bind.

Fury verdedigt de titel Lineal Heavyweight tegen Tom Schwarz, de wedstrijd zal op 15 juni in de MGM Grand in Las Vegas plaatsvinden. De datum was al bekend maar de locatie niet, deze werd vanavond bekend gemaakt door Frank Warren van Queensberry-promoties.

De grote onbekende

Fury zei: “Ik kan niet wachten om een boksklassieker op te zetten voor al mijn fans. De Britse en Ierse fans zullen Vegas binnenvallen. Ik kan niet wachten! “

Schwarz wordt aangemerkt als de grote onbekende, de ongeslagen 24-jarige is 24-0 met 16 KO’s, maar heeft nog nooit een tegenstander die zelfs op afstand in de buurt van het niveau van Tyson Fury komt. Hoe dan ook, de Duitser heeft zijn weg naar # 2 in de WBO-ranglijst bereikt vanwege het feit dat hij hun ‘Intercontinentale titel’ heeft. Tyson Fury is # 4 in dezelfde lijst.

Bekijk ook

RAUW: Kickbokslegende Badr Hari op oorlogssterkte

Badr Hari lijkt harder dan ooit te werken aan een comeback. Recentelijk zei de Kicbokslegende ...

Piepjonge MMA-vechter (16) maakt imposant profdebuut (video)

Victoria “The Prodigy” Lee was zo goed als geadverteerd in haar langverwachte mixed martial arts-debuut ...

Boze kickboks fans steunen verslagen vechter, beslissing onterecht?

Illias Ennahachi prolongeerde vandaag in Singapore zijn ONE Championship vlieggewicht titel kickboksen. De Nederlands-Marokkaanse vechter ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page