The Gypsy King Returns: Tyson Fury vs. Tom Schwarz bevestigt Nieuws
Nieuws

The Gypsy King Returns: Tyson Fury vs. Tom Schwarz bevestigt

The Gypsy King Returns: Tyson Fury vs. Tom Schwarz bevestigt
The Gypsy King Returns: Tyson Fury vs. Tom Schwarz bevestigt

Voor de Tyson Fury vs. Tom Schwarz bokswedstrijd werd vanavond de locatie officieel bevestigt.

De 'lineal' zwaargewicht kampioen opteerde voor een onmiddellijke rematch met Deontay Wilder na hun loting in december. Maar tekende in plaats daarvan een overeenkomst die hem aan de Amerikaanse omroep ESPN bind.

Fury verdedigt de titel Lineal Heavyweight tegen Tom Schwarz, de wedstrijd zal op 15 juni in de MGM Grand in Las Vegas plaatsvinden. De datum was al bekend maar de locatie niet, deze werd vanavond bekend gemaakt door Frank Warren van Queensberry-promoties.

De grote onbekende

Fury zei: "Ik kan niet wachten om een boksklassieker op te zetten voor al mijn fans. De Britse en Ierse fans zullen Vegas binnenvallen. Ik kan niet wachten! "

Schwarz wordt aangemerkt als de grote onbekende, de ongeslagen 24-jarige is 24-0 met 16 KO's, maar heeft nog nooit een tegenstander die zelfs op afstand in de buurt van het niveau van Tyson Fury komt. Hoe dan ook, de Duitser heeft zijn weg naar # 2 in de WBO-ranglijst bereikt vanwege het feit dat hij hun 'Intercontinentale titel' heeft. Tyson Fury is # 4 in dezelfde lijst.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws