Mislukte voetbalster gaat MMA-vechten! '50 kilo afvallen en knallen' Nieuws
Nieuws

Mislukte voetbalster gaat MMA-vechten! '50 kilo afvallen en knallen'

Mislukte voetbalster gaat MMA-vechten! '50 kilo afvallen en knallen'

Kevin Pannewitz (31), voormalig Bundesliga-speler gaat zijn geluk beproeven in MMA nadat hij het niet heeft gehaald in het voetbal. De Duitser is van plan een vechter te worden.

Voormalig voetballer Pannewitz wil zich in het MMA bekwamen en mikt op een evenement dat in het najaar wordt opgezet door OKTAGON MMA, waar onder andere Nederlander Melvin van Suijdam met succes vecht. Hiervoor zal hij in slechts 6 maanden meer dan 50 kilo moeten afvallen, zijn categorie accepteert geen atleten van meer dan 83 kilo.

Hij woog 139 kilo voordat zijn intensieve training en drastische dieet drie weken geleden begon. Pannewitz legt zijn carrièrekeuze uit: "Ik wil iedereen maar ook mezelf bewijzen dat alles mogelijk is met wilskracht", aldus Pannewitz. Het Duitse dagblad Bildt kondigt aan dat Martin Fenin (35), zelf voormalig Bundesliga-speler die van 2008 tot 2011 voor Eintracht Frankfurt uitkwam, zijn tegenstander zal zijn.

Kevin Pannewitz faalde als voetballer en wil MMA-vechten

De carrière van Pannewitz was niet succesvol. Beschouwd als een van de grootste talenten van zijn land toen hij jong was, kampte hij met alcoholproblemen en had hij overgewicht. Toen hij in 2012 tekende bij VfL Wolfsburg, werd zijn contract enkele maanden later ontbonden en werd hij in de zomer van 2013 zelfs dronken en halfnaakt betrapt in het appartement van een vreemde (lees verder onder video).

In 2021 weegt Pannewitz, op dat moment verhuizer geworden, bijna 140 kilo. Hij zal vervolgens succes ervaren in een televisieprogramma en een reputatie opbouwen op sociale netwerken. Ook ging hij coachen bij Delay Sports, een regionale Duitse club.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws