B*llshit! Glory pakt criticus keihard aan: 'Kom kijken dan'
Home / Nieuws / B*llshit! Glory pakt criticus keihard aan: ‘Kom kijken dan’

B*llshit! Glory pakt criticus keihard aan: ‘Kom kijken dan’

Bullshit! Glory pakt criticus keihard aan: 'Kom kijken dan'

Glory bijt van zich af tegen een kritische Chael Sonnen. De voormalige UFC-topvechter zet het kickboksen een hoek waar het niet hoort volgens de organisatie. Deze nodigt de criticus dan ook uit om eens te komen kijken op een evenement.

Dat Sonnen zijn uitgesproken mening niet onder stoelen of banken steekt is bekend. De inmiddels gepensioneerde MMA-vechter en analist heeft bij grote organisaties gevechten als de UFC en WEC. In een video bekritiseert Sonnen het kickboksen, maar zegt er wel een liefhebber van te zijn. Glory reageert met feiten om Sonnen op zijn plek te zetten.

Wat een lariekoek

Zo beweert Sonnen dat kickboksers geen schijn van kans zouden hebben tegen boksers. Glory reageert hierop door met videoclips te laten zien hoe anders dit is. Zo zien wij Remy Bonjasky en Peter Aerts die korte metten maken met enkele boksers (lees vooral verder onder tweet).

Maar daar stopt Sonnen niet, sterker nog hij zet zijn betoog kracht bij door verder te bashen en te zeggen dat in het kickboksen hoofdbewegingen niet werken in kickboksen. Ook hier heeft Glory een passend antwoordt op met wederom een aantal video’s (verhaal gaat verder onder video tweet).

Last but not least beweert Sonnen dat rappen minder effectief is dan stoten zoals boksers deze uitdelen. Ook daar is Glory het niet mee eens, sterker nog het video antwoordt is duidelijk. Er blijft niets over van tegenstanders die geraakt worden met low-kicks, body en high kicks. Tenslotte nodigt Glory Sonnen uit om toch maar eens van dichtbij te komen kijken.

Bekijk ook

Vechtmachine geeft 5 aanvallers pak slaag op parkeerplaats (video)

Wat doe je als er 5 man op je afkomen?

ZIEN! Bokser ring uitgeslagen, land op schoot fotograaf

John "Scrappy" Ramirez sloeg letterlijk zijn tegenstander Jan Salvatierra uit de ring afgelopen nacht in Las Vegas.

‘Jury heeft gefaald!’ Bellator vechtbaas niet blij met uitslag titelgevecht

Scott Coker, de grote baas van Bellator MMA is absoluut niet blij

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page