Black Lives Matter niet blij met worstel-icoon Hulk Hogan Nieuws
Nieuws

Black Lives Matter niet blij met worstel-icoon Hulk Hogan

Black Lives Matter niet blij met worstel-icoon Hulk Hogan

De WWE heeft aangekondigd dat Oud worstelaar Hulk Hogan en Titus O’Niel op 10 en 11 april in Tampa, Florida als gastheer gaan optreden tijdens WrestleMania 37. Dit is niet goed gevallen bij diverse anti-racisme organisaties in Amerika, die streamingdienst Peacock oproepen om op te treden en Hulk Hogan als host te laten verwijderen.

In 2015 kwam er een geluidsopname in de media, waarop te horen was dat Hulk Hogan zich racistisch uitliet over een ex-vriend van zijn dochter Brooke Hogan.

Ontslagen en terug genomen

Ondanks dat dit geluidsfragment al in 2007 was opgenomen werd Hulk Hogan ontslagen bij de WWE. Hulk Hogan heeft zijn excuses aangeboden en is 3 jaar later weer terug in dienst getreden bij de WWE, waar hij voornamelijk promotiewerkzaamheden deed.

Nu anno 2021 is de storm nog steeds niet gaan liggen, of Peacock gaat luisteren naar de BLM organisatie is maar de vraag, aangezien WrestleMania de eerste samenwerking is tussen de WWE en Peacock.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws