🎥 BJJ expert wil het opnemen tegen vecht reuzin Gabi Garcia Nieuws
Nieuws

🎥 BJJ expert wil het opnemen tegen vecht reuzin Gabi Garcia

🎥 BJJ expert wil het opnemen tegen vecht reuzin Gabi Garcia

Craig Jones, een Australische Brazilian Jiu-Jitsu expert, heeft na zijn opvallende prestaties tijdens ADCC 2017 aanzienlijke bekendheid en populariteit verworven in de wereld van submission grappling. En hij wil nog steeds een gevecht met Gabi Garcia.

Hij heeft aanzienlijk succes behaald in diverse hoogwaardige grappling competities en is meerdere malen bekroond. Jones heeft ook een belangrijke rol gespeeld als coach van UFC vedergewicht kampioen Alex Volkanovski.

Jones' interesse in een gevecht met Gabi Garcia

Craig Jones heeft uitgesproken interesse in een grappling wedstrijd tegen BJJ-competitor Gabi Garcia, ondanks hun aanzienlijke gewichtsverschil. Dit idee ontstond toen een vrouwelijke vechter Gabi Garcia uitdaagde voor een wedstrijd, waarna Garcia reageerde met een uitdagende uitspraak. Jones greep deze kans en probeerde het gevecht te realiseren, wat veel media-aandacht trok.

Jones vertelde over de oorsprong van deze rivaliteit: "Het begon allemaal toen ik bij een langzaam grappling evenement was en een meisje Gabi Garcia uitdaagde voor een wedstrijd. Gabi ging op deze tirade. Ze zei, als iemand mij uitdaagt..., en ik was zo van, oké, ik neem die uitdaging aan. We probeerden het te laten gebeuren, kregen veel media-aandacht, maar ja, we hebben het nog niet kunnen doen."

Motivatie voor het gevecht

Jones' motivatie voor het gevecht met Garcia is deels ingegeven door de overtuiging van sommige mensen dat Garcia deze wedstrijd zou kunnen winnen. "Ik wil het eigenlijk doen omdat er mensen zijn die denken dat zij deze wedstrijd zou winnen, snap je?"

"Het begon als een grap. En toen zeiden mensen: Nee, die vrouw zou je verslaan. En ik was zo van, Whoa, ik denk dat ik het aankan," zei Jones.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws