Brazilaanse reuzin Gabi Garcia gaat weer vechten! Nieuws
Nieuws

Brazilaanse reuzin Gabi Garcia gaat weer vechten!

Brazilaanse reuzin Gabi Garcia gaat weer vechten!

Gabi Garcia de vrouwelijke reuzin en zwaargewicht sensatie van 100 kilo, heeft een MMA-gevecht in de maak na meer dan vier jaar afwezigheid van de competitie.

De gespierde Gabrielle "Gabi" Garcia werd geboren in Rio de Janeiro, Brazilië. In 2010 werd ze wereldkampioen bij jiu-jitsu in de zwaargewichtklasse. Ze heeft ook gevochten in veel andere disciplines, waaronder judo, vrije stijl worstelen en Mixed Martial Arts (MMA). En nu staat zij voor een terug keer naar de actie in de MMA kooi.

Gabi Garcia de gevaarlijke MMA reuzin

Garcia heeft ook verschillende MMA-titels gewonnen. Garcia maakte haar shootbox-debuut op 7 juli 2017 toen ze het opnam tegen Megumi Yabushita tijdens Shoot Boxing Girl's S-Cup 2017. Het gevecht werd uitgeroepen tot no-contest nadat ze Yabushita tweemaal had geraakt met illegale sockerkicks toen haar tegenstander op de grond viel.

Tegen wie Garcia zal vechten en waar is nog niet bekend. Het zal ongetwijfeld veel aandacht trekken aangezien de Braziliaanse geen alledaagse verschijning is in de MMA kooi.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws