Bigfoot Silva 'weer' knock-out geslagen! 3e keer sinds juni dit jaar (video) Nieuws
Nieuws

Bigfoot Silva 'weer' knock-out geslagen! 3e keer sinds juni dit jaar (video)

Bigfoot Silva 'weer' knock-out geslagen! 3e keer sinds juni dit jaar (video)

Antônio 'Bigfoot' Silva werd vanavond voor de derde keer in 3 maanden knock-out geslagen. Zabit Samedov maakte vanavond tijdens MixFight Championship in Baku, korte metten met de Braziliaan. Die in 2017 nog tegen Glory Kampioen Rico Verhoeven vocht op Glory 46: China om de titel.

Het gevecht tussen Silva en Samedov kwam niet verder dan ronde een. Samedov die duidelijk de dominantere vechter was in de wedstrijd luidde de nederlaag van Silva in met een hoge trap naar het hoofd. Gevolgd door een aantal stoten waardoor Silva in de touwen belandde. De Scheidsrechter had genoeg gezien en stopte de wedstrijd.

Niet normaal meer

De Braziliaanse veteraan die onder ander bij de UFC vocht lijkt levensgevaarlijk bezig. Drie keer knock-out gaan in 3 maanden is niet verantwoord. Op 8 juli dit jaar bokste Silva die door Oost-Europa reist tegen de beruchte vechter en veroordeeld crimineel Vyacheslav Datsisik. Deze beukte Silva KO in ronde 2 van hun gevecht in Rusland

Daarvoor was het Oleg Popov die tijdens MMA Series 53 op 24 Juni Silva buiten westen mepte. Experts vinden dat Silva moet stoppen met het riskeren van zijn leven puur voor geldelijk gewin. Toch zegt Silva na zijn gevecht met Samedov er nog 1 te doen voor dat hij met pensioen gaat.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws