Diaz verslaat Ferguson in laatste gevecht van UFC-contract! 'Ik kom terug' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Diaz verslaat Ferguson in laatste gevecht van UFC-contract! 'Ik kom terug'

Diaz verslaat Ferguson in laatste gevecht van UFC-contract! 'Ik kom terug'

Nate Diaz sloot de vierde ronde af met een guillotine choke om Tony Ferguson te verslaan in de headliner van UFC 279 eerder vandaag. Het was het laatste gevecht van Diaz bij de UFC, maar hij beloofd na een tussenstop in een andere vechtsport terug te komen.

Het waren 4 aparte rondes die door de aparte vechtstijlen van Diaz en Ferguson een vermakelijk tintje kregen. Ferguson die al vroeg in de wedstrijd gewond raakte aan zijn scheenbeen bleef volharden. Diaz die tijdens het gevecht flink geraakt werd op zijn benen was gebrand op een overwinning.

Stevige greep

Deze kwam in ronde vier toen Ferguson na een stoot naar voren dook waardoor Diaz hem bij de nek kon grijpen. Met een stevige grip verstikte Diaz zijn rivaal. Na de partij kwam Diaz nog met een verrassing.

Diaz kondigde aan dat hij de UFC verlaat om Conor McGregor te laten zien hoe hij een andere sport kan overnemen. Belooft dat hij terug zal komen om een ​​UFC-titel te winnen. ,,Maak niet uit welke vechtsport ik ga ervoor", zei Diaz. Die ook beloofde terug te komen voor een UFC titelgevecht.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws