Braziliaanse Hulk overleden! 'Spoot Olie in zijn spieren' Nieuws
Nieuws

Braziliaanse Hulk overleden! 'Spoot Olie in zijn spieren'

Braziliaanse Hulk overleden! 'Spoot Olie in zijn spieren'

Valdir Segato de Braziliaanse bodybuilder, bokser en tiktoker, stierf eerder deze week op zijn 55e verjaardag. Hij werd bekend omdat hij zichzelf injecteerde met een stof genaamd Synthol die ervoor zorgde dat zijn biceps snel groeide.

Lokale media meldden dat Segato op zijn verjaardag ademhalingsproblemen kreeg in zijn huis in Ribeirao Preto, in het zuidoosten van Brazilië. Hij werd met spoed naar een ziekenhuis werd gebracht. Het was de droom van Valdir om zichzelf als zijn idool te zien. Niets meer en niets minder dan Arnold Schwarzenegger of The Incredible Hulk zelf.

Levensgevaarlijk

Segato had jarenlang synthol-injecties gebruikt ondanks het risico op beroertes en infecties om enorme biceps, borstspieren en rugspieren te produceren. De injecties zijn 85% olie - vaak sesamolie - 7,5% lidocaïne, een pijnstiller en 7,5% alcohol voor sterilisatiedoeleinden (lees verder onder video).

Het eerste bekende geval van deze ongezonde praktijk was dat van Kirill Tereshin, beter bekend als de Rus Popeye, de 25-jarige mixed martial arts-vechter en bodybuilder. De jarenlange injecties met Synthol lijken Segato fataal te zijn geworden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws