Beveiliger is vechtmachine! 'Kopt winkeldief neer' (video) Nieuws
Nieuws

Beveiliger is vechtmachine! 'Kopt winkeldief neer' (video)

Beveiliger is vechtmachine! 'Kopt winkeldief neer' (video)

Schokkende beelden gaan viraal van een JD Sports-beveiliger die 'winkeldieven' slaat en kopstoot tijdens een gewelddadige vechtpartij in een winkelcentrum in Engeland.

Op sociale media geüploade beelden gingen viraal nadat het incident gisteren plaatsvond in het Westfield Stratford City-complex in Londen. Volgens Westfield Stratford ontstond de vechtpartij na een "vermeende winkeldiefstal" in JD Sports.

Op beelden is te zien hoe de beveiliger een jongere op de grond drukt terwijl hij wordt omringd door drie anderen. De vechtpartij escaleert vervolgens als de bewaker een klap uitdeelt naar een jongen voordat hij aanvallen van de andere drie afweert. Een daarvan kopstoot hij neer.

Goed zo

Maar ondanks dat hij aanzienlijk in de minderheid is, staat de bewaker meer dan zijn mannetje. Twee van zijn aanvallers vluchten dan terwijl hij een jongen in blauwe trainingsbroek in een hoofdklem houdt. Kijkers op sociale media waren grotendeels in het voordeel van de bewaker en vonden dat hij het recht had om zichzelf te verdedigen tijdens zijn werk.

DISCLAIMER: Dit artikel maakt deel uit van een voortdurende inspanning om te laten zien wat er meer gebeurt. De focus ligt hierbij niet op wat er in de arena plaatsvind, maar op wat er op straat zoal plaatsvindt. Maar is geen verheerlijking van straat gevechten of andersoortig geweld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws