Bekende MMA-vechter van moord beschuldigd na dodelijk steekincident Nieuws
Nieuws

Bekende MMA-vechter van moord beschuldigd na dodelijk steekincident

Bekende MMA-vechter van moord beschuldigd na dodelijk steekincident

Eduardo Larenasis, die onder andere bij de UFC vocht, wordt officieel beschuldigd van moord na het neersteken van een man die zijn huis zou zijn binnen gedrongen. Eerder werd bekend gemaakt dat de MMA-vechter uit Canada het mes had afgepakt en daar de man mee had gestoken. Deze zou met een andere groep mannen de vechter samen met diens vrouw hebben gegijzeld.

Afgelopen dinsdagmiddag liet de politie het koppel al weten dat er een kans was dat er strafrechtelijk vervolgd zou worden voor de dodelijke steekpartij. Vandaag kwam het nieuws naar buiten dat dit daadwerkelijk het geval zal zijn. Maandag laat in de nacht zouden vijf personen de woning van Larenasis in, Quebec, hebben binnengedrongen.

Onduidelijk

De groep mannen zou zogenaamd een "grote erfenis" willen stelen die de MMA-vechter onlangs had ontvangen. Ongeveer zes uur nadat de situatie begon, nam Larenas naar verluidt een mes van een van de indringers af en stak hem vervolgens dood. Larenas en zijn echtgenote wisten vervolgens aan de overige leden van de groep te ontsnappen en het huis te verlaten.

Gisteren concludeerden de autoriteiten dat Larenas niet uit zelfverdediging handelde. Hij wordt beschuldigd van tweedegraads moord. Zijn partner, Gladys Rosana Lopez, wordt beschuldigd van medeplichtigheid. Wat er zich precies heeft afgespeeld in de woning is niet bekend gemaakt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws