Topkickbokser Regian Eersel is gedreven om zijn ONE FC-titel te verdedigen deze vrijdag Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Topkickbokser Regian Eersel is gedreven om zijn ONE FC-titel te verdedigen deze vrijdag

Topkickbokser Regian Eersel is gedreven om zijn ONE FC-titel te verdedigen deze vrijdag

Regian Eersel keert terug tijdens ONE Fight Night 11 deze vrijdag 9 juni om zijn lichtgewicht Muaythai titel te verdedigen tegen Dmitry Menshikov de ex-Glory kickbokser.

Als een simultane tweevoudig wereldkampioen weet Regian Eersel dat hij een groot doelwit op zijn rug heeft. Terwijl hij ernaar streeft om twee verschillende disciplines te domineren op het ONE-podium, zullen hongerige concurrenten altijd proberen om te nemen wat van hem is (lees verder onder video interview).

Om zichzelf gemotiveerd te houden en dezelfde drive te behouden die hem naar de status van dubbelkampioen bracht, laat 'The Immortal' zich niet te veel meeslepen. Hoewel hij grote ambities heeft wat betreft het aantal titelverdedigingen dat hij wil bereiken, richt hij zich alleen op één ding: winnen.

De moeilijke uitdaging voor Dmitry Menshikov om Regian Eersel te verslaan

Bij ONE Fight Night 11 zal hij proberen zijn tiende opeenvolgende overwinning te behalen onder de ONE Championship-vlag, wanneer hij zijn wereldkampioenschap lichtgewicht Muay Thai verdedigt tegen Dmitry Menshikov. In een interview met Sensai Sam op YouTube sprak Regian Eersel over hoe hij erin slaagt om met zijn hoofd zo laag bij de grond te blijven en zijn focus nooit te verliezen:

"Ik denk niet aan 'Ik ben de wereldkampioen' of zoiets, weet je. Ik ben gewoon een eenvoudige man die hard traint." In het iconische Lumpinee Boxing Stadium zal Eersel proberen nog een Muay Thai-uitdager uit te schakelen, terwijl hij blijft heersen over twee divisies zolang als hij kan.

Hoewel Menshikov een voormalig Glory Kickbokser, wel een paar troeven in handen heeft om met een carrière bepalende overwinning uit de Thaise hoofdstad te vertrekken, zal het verslaan van Eersel geen eenvoudige opgave zijn.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws