Bekende bokstrainer (31) vermoord! Verdachte opgepakt Nieuws
Nieuws

Bekende bokstrainer (31) vermoord! Verdachte opgepakt

Bekende bokstrainer (31) vermoord! Verdachte opgepakt

Reece Newcombe de bekende engelse bokstrainer is zaterdagochtend om het leven gekomen bij een gevecht op de Richmond Bridge in het zuidwesten van Londen. Newcombe werd doodgestoken met een stuk glas.

Een 32-jarige man melde zich eerder vandaag op een politiebureau in West-Londen en werd gearresteerd op verdenking van moord. Op social media verschenen eerbetonen aan Newcombe die als bokstrainer werkte met beroemdheden, waaronder oud-voetballer Ian Wright.

Newcombe's familie zei in een bericht op Facebook dat ze "echt diepbedroefd" zijn. Voormalig profbokser Barry Jones zei op Twitter dat Newcombe "zo'n mooie, charismatische en zorgzame persoon en een getalenteerde bokser" was. Een online oproep voor geldsteun voor zijn dochtertje heeft al meer dan £ 50.000 opgebracht.

Gefilmd

Rechercheurs die zijn moord onderzoeken, denken dat een aantal mensen naar het gevecht hebben gekeken en verschillende hebben gefilmd wat er gebeurde op hun mobiele telefoons. Katherine Goodwin, rechercheur hoofdinspecteur van de Metropolitan Police, zei:

“Iedereen die nog niet met de politie heeft gesproken, wordt dringend verzocht zich onmiddellijk te melden. We denken dat een aantal mensen het incident hebben zien gebeuren en sommige toeschouwers hebben mogelijk beelden opgenomen op hun mobiele telefoons."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws